tisdag 12 oktober 2021

Tack SVT!

Stort tack till SVT som gav mig utrymme idag att få komma till tals! Och tack för alla hejarop ifrån er föräldrar, lärare och elever runt om i landet! Nu är vi igång och nu är det bara framåt och uppåt som gäller. Vi gör detta tillsammans - för våra barn! Jag kommer inte ge mig förrän det har skett en förändring i våra skolor! 

Skolverkets representant har rätt i allt hon säger. Men att prata är en sak och att agera är en annan. Vi föräldrar har fått nog och vi kommer kräva att våra skolledare och politiker steppar upp 200%! Vi vill ha en trygg arbetsmiljö i våra skolor och fokus ska vara på utbildning. Våra barn ska inte lämna grundskolan utan gymnasiekompetens. Våra barn ska inte bli utsatta för kränkningar, våld och hot. Och inte våra lärare heller. 

Klippet kan ni se här: (Och ja, jag är Skåning. Fått snart 100 mail ifrån förvånade följare som skriver "Va? Pratar du skånska? haha)


Härliga programledare, en supertrevlig och grymt hurtig studiovärdinna som tog hand om mig på bästa sätt. Pratade Squid Game med Helle Schunnesson och fick enormt fint beröm av självaste Jonas Eriksson! En väldigt bra start på dagen alltså. NU ska jag njuta ett par timmar av vår vackra huvudstad innan jag ska fulsova på tåget hem. Sen krama mina barn! 

over and out.

//Meekatt...

5 kommentarer :

 1. Du e såååå stark goaste ❤

  SvaraRadera
 2. Heja dig och heja skåningar! 😍

  SvaraRadera
 3. Ja tänk att det ska få pågå och värre blir det trots att det borde vara självklart att man borde visa varann respekt och medkänsla.
  Bra jobbat Malin och tur att du vågar ta upp saker som egentligen inte borde finnas.
  Kram för ditt engagemang och styrkekramar till Alice och alla som drabbas av samma behandling.

  SvaraRadera
 4. Jag såg inte dig på TV men är jättenyfiken på vilka åtgärder du vill ha, vad som konkret ska ändras på och hur du tänker att denna förändring ska ske?

  SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar, då blir jag glad!