lördag 31 oktober 2020

Depp, Pepp & Smurfiga händer?

Hatar de barnfria helgerna. Så sjukt tomt och ensamt och jag vänjer mig aldrig vid att vara ensam. Folk umgås och är sociala och jag känner mig bara övergiven och bortglömd. Inte för att jag är det. Försöker motivera mig att ta tag i en massa "viktiga" saker men det händer liksom ingenting. Jag har en bok att skriva klart, en massa fönster som borde putsas, en kropp som borde rastas ute på slingan och en tvättstuga som svämmar över med ren tvätt som ska plockas in i skåpen. Men jag...fastnar i att jag tycker synd om mig själv och inget händer. Less på att vara ensam, att sakna och less på att inte vara frisk. Less på att ha ont och vänta på nya undersökningar. Men ja, jag måste ju skärpa mig. Jag får helt enkelt rycka upp mig och tvinga mig att göra saker som jag vet att jag mår bra av även fast kroppen inte riktigt vill. Orkade inte ens ta på mascara idag...


Trött...

Men så glimmar ju livet ändå till emellanåt. Bästa Tessan messade ett "Vill du ha besök?" och mitt något desperata "JAAAAAAAAAAAAA!" gjorde att hon landade i Meekatt Casa en halvtimme senare. Fika, skitsnack, prat om hennes underhållande dejtingliv (haha), en sväng till Båstad, lite shopping och mat var precis vad jag behövde. Detta förgylldes dessutom med att hon rensade mitt avlopp (fy fasen vilken vän alltså!?), lite spännande bilåkning med någon som inte kan höger/vänster och en massa konstiga uttalanden som man skulle kunna göra en hel bok av. Saknar verkligen tiden när vi jobbade ihop och hon var min B2! Ingen säger så mycket konstiga saker som Tessan. Man vet liksom inte om det är allvar eller skoj. Men så inser man att det är allvar och blir lika förvånad varje gång. 

Det här är ju kärlek. Själv stod jag och ulkade i hallen, haha. TACK!

Fick en massa frågor via instagram idag angående mitt silverschampo. Fanolas No Yellow är det och jag beställde via Lyko. Sjukt bra och grymt bra pris! Ja, jättebra...förutom att jag glömde handskar och nu går runt och ser ut som en smurf nu haha. Blå händer, blå naglar. Snyggt. Happy Halloween. 

Resultatet efter 2 användningar á 15 minuters "inpackning".

Nu ska jag köra in till Laholm och tända ett ljus för mamma. Inte för att hon finns där men kyrkogården känns ändå extra fin nu med alla ljus. Ha en fin kväll!

over and out.

//Meekatt...

16 kommentarer :

 1. Men vilket fint hår!! Beställt och hoppas bli av med mina oranga slingor, haha. Du är ju SÅ vacker! Utan smink. Va rädd om dig och umgås med dem som gör dig glad. Du är snart på banan igen katten!

  SvaraRadera
 2. Sådanavänner växer ju inte på träd, haha. Minns när jag skilde mig att jag satt ocg grät i badrummet över stopp i vasken och kände mig sämst och ensammast i världen. Grannen kom till undsättning ocg idag är vi gifta och har två katter ihop, hehe. Livet alltså. Ja, nu kanske inte du gifter dig med Tessan men hon är ju definitivt ändå en keeper!

  Ser fram emot nya boken! Blir min julklapp till mig själv i år!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha, inte helt omöjligt att jag friar till Tessan snart! Hon är ju både snygg, rolig och praktiskt lagd. (Ingen höjdare på bilkörning och logiskt tänkande dock men det kan vi hjälpas åt med, haha.)

   Hoppas du kommer gilla boken!

   Radera
 3. Dina ögon!!! Så vacker!

  SvaraRadera
 4. Kloka fina Meekatt. De sista 2 åren har ju varit ganska brutala mot dig. Känns som att det är DIN tur nu att vara lycklig. Du är starkare än du tror, fin på insidan och utsidan och du kommer upp igen!

  Kram Robban

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Robban! Ja, snart är det ju min tur. Hoppas på 2021! ;)

   Radera
 5. Jag såg dig vid Minneslunden ikväll. All kärlek och styrka till dig. Hon finns där och håller koll på dig Malin. <3

  SvaraRadera
 6. Tack för tips, letat bra silvershampoo som inte kostar en multum! Beställt!

  SvaraRadera
 7. Måste man inte ange att man är sponsrad när man bloggar om en produkt?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Om man ÄR sponsrad så jo. I annat fall - nej.

   Ha en fin kväll!

   Radera
 8. Halloj =)
  En dum fråga från en som aldrig använt silvershampo...
  Men använder man det varje gång man tvättar håret, eller använder man det som en kur nån gång då och då?
  Blir håret uttorkat av det?

  Jag kan inte heller känna att min pappa är på kyrkogården, däremot kan jag känna hans närvaro på många andra platser. I år tackar jag Fonus som har tänt ett ljus på hans grav när jag själv inte har haft möjlighet att göra det, för såklart att jag vill att det ska brinna ett ljus där från mig ❤️

  Kram 💕

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej! Ja, håret blir torrt av det så använd som en kur lite då och då. Ca 1 gång/vecka. Låt sitta i en stund, skölj ur och ta sedan någon olja i håret. :)

   Ja, det är ju inte platsen...utan minnena.

   Kram! ❤️

   Radera

Lämna gärna en kommentar, då blir jag glad!