torsdag 18 juni 2020

Trött, Tröttare, Tröttast!

Tack för alla fina kommentarer och mail efter mitt senaste inlägg! Jag älskar ju verkligen mitt jobb och det är härligt att läsa alla kommentarer ifrån kollegor runt om i Sverige som känner likadant. Heja oss! 

Nu har det ju hänt en hel del sen sist och jag har inte riktigt haft ork att uppdatera. Skolavslutning, födelsedag för Elton och en sväng med ambulans och en natt på kirurgen. Ja, och sen försvann laddaren till min dator (waaah!!) också och den uppenbarade sig först 4 dagar senare precis framför ögonen på mig bredvid mikrovågsugnen, haha. Där den ska vara liksom. Ibland är man nog lite tröttare än vad man vill erkänna. Lite för mycket jobb nu - dags att tänka till och ta det lugnt - jag vet! Här kommer lite uppdatering i bilder i alla fall: 

Elton fyllde NIO år (fatta!?) den 7 juni och i present av mig fick han en övernattning på Hotell Riviera i Båstad. Jättemysigt och "bättre än Gran Canaria!" enligt honom själv. Hett tips ifrån oss - man bor i fina "sviter", solar och badar, äter gott och det finns både en stor inomhuspool och lekrum med tennis, pingis, fotboll och biljard. Superfint!

 
Elton möttes av ballonger och present på rummet. Fint! 

Vackra Alice som nästan aldrig mer vill vara med på bild.

Födelsedagen! Sång och paket och familjen samlad! 

Och ja, han blev nöjd med sina nya skor, haha. 

Ett av fruktfaten ifrån kalaset. Självklart med #ärtskottförfan!

Efterlängtad skolavslutning! Fatta att detta är mina små bebisar!? Vad hände?!

En ny njursten och en sväng med ambulansen...och ännu en natt på sjukhuset.

Imorgon är det Midsommar och Freddy fick låna barnen min mammahelg för att fira enligt traditionen med rökt lax och bästa vännerna på besök. Själv tog jag på mig lite extrapass på jobbet för att få tiden att gå...

Nu - ledig kväll och helt färdig. Kom hem efter en minst sagt stökig dag på jobbet, drack ett halvt glas rosé och somnade pall, haha. Nu blir det Bonusfamiljen och Geisha!

over and out. 

//Meekatt...

2 kommentarer :

  1. Vi har världens bästa jobb, älskart.. ❤ Hoppas du får en finfin midsommar m bästaste medmänniskorna! All kärlek till dig

    SvaraRadera
  2. Skorna är jättesnygga, så roligt att ditt letande lyckades!
    Ni ser ut att ha haft en skön helg, härligt ♥

    SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar, då blir jag glad!