tisdag 30 juni 2020

Ett fall, En förvirrad katt & En sup?

En liten uppdatering ifrån Meekatt Casa! Jag har varit dålig på att skriva men haft fullt upp med att jobba...och att sova, haha. Jag älskar mitt jobb men det har blivit lite för lite ledighet och det känns i huvudet. I förrgår hade jag en stressig runda med bara nya vårdtagare och lyckades såklart trilla i en vidrig stentrappa på tredje våningen utanför en vårdtagare och åka ner på ryggen. "Var det någon som såg mig?!" var såklart den första tanken. Sedan "Bröt jag ryggen?!". Det gjorde jag inte men jäklar vad ont jag har fortfarande. Går som en 99-åring och fick stanna hemma ifrån jobbet idag. Typiskt - jag som hade planer med min 84-åriga kompis.

Geisha glömde tydligen bort att vi var hennes människor en stund och drog iväg på Midsommar. Jag polisanmälde, letade i alla diken och trädgårdar efter en påkörd katt, la upp på alla FB-grupper och frågade runt. 5 dagar senare hittade jag henne ett par hus bort lite yrvaken och nöjd. Hon följde med hem och gick iväg igen någon timme senare. Och kom inte hem igen! Två dagar senare fick jag meddelanden ifrån en granne att hon höll till där och jagade möss. I förrgår kom hon in genom altandörren igen som om inget hade hänt. "Hello människa. Finns det käk eller?". Katter alltså...värre än tonåringen i huset ju! Men nu är allt som vanligt och hon sover hos (på!) mig, myser och kelar med barnen och går ut och in som vanligt. (Antar att stockholmsragget har åkt hem igen?!)

Fina Geisha! 

Eftersom att denna sommaren är helt annorlunda med tanke på Covid-19 så har vi fått planera om helt. Det blir inget Liseberg, ingen camping, inget Tosselilla och inget Stockholm som vi hade pratat om. MEN! Ännu bättre!! Det blev en SUP-bräda! Absolut bästa köpet någonsin! Den här kommer göra sommaren till den bästa någonsin!

Duktiga Alice!

Elton älskar att paddla och han har ju grym balans. Jag köpte av de lite större brädorna så att man kan vara en vuxen och ett barn på brädan och häromkvällen gjorde vi världens mysigaste grej - vi paddlade hela vägen till Mellbystrand och tillbaka. Vi gick ner till stranden vid 21 och började paddla mot Mellbystrand. Ca 1 timme senare var vi framme och ringde Freddy som kom ner ifrån Strandhuset och fick prova en sväng, sen paddlade vi hela vägen tillbaka hem till Skummeslöv. 23.15 var vi tillbaka. Så ljuvligt!! Kan vara en av de mysigaste sakerna jag gjort i hela mitt liv! Elton var överlycklig. Han varvade mellan att kämpa på med att paddla och med att ligga på rygg på brädan och bara kika upp på himlen. Vi tyckte inte ens att det var läskigt med alla miljoner maneter vi paddlade oss igenom, haha. 

Tillbaka på "hemmaplan" kvart över elva på kvällen. Båstad i bakgrunden. 

En nöjd Elton! 

Vi kommer ha sjukt vältränade kroppar om vi fortsätter med detta hela sommaren. Och förhoppningsvis blir min balans lite bättre med. Heja oss.

Nu ska jag försöka släpa min onda kropp in i duschen och sen blir det soffan resten av dagen. Imorgon vill jag jobba så nu får ryggen skärpa sig.

over and out. 

//Meekatt...

3 kommentarer :

 1. Katter alltså, de är mysiga men kör liksom sitt eget race! Bilderna från er kvällstur är härliga, kul att testa nya saker👍Hoppas ryggen din känns bättre snart! Kram från Anette

  SvaraRadera
 2. Agda den förste30 juni 2020 kl. 16:51

  Ljuvliga bilder.
  Vad står SUP för?
  Hälsningar Skåneland.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det står för stand up paddleboard

   Radera

Lämna gärna en kommentar, då blir jag glad!