fredag 1 maj 2020

Tack Elton!

Jag börjar komma tillbaka efter en massa hostande, ont i halsen och gnäll. Nu är jag symptomfri och har fått hem mina barn  - äntligen! Det var alldeles för länge utan kramar och pussar på dem! Jag lider med alla dem som sitter i karantän i veckor...månader. Det blir väldigt ensamt när man bor själv som jag. Men jag har ju världens bästa katt, en trapp som dagligen fyllts på med choklad ifrån alla möjliga och jag har ju dessutom familjen nära som hjälpt mig med handling och kommit med nybakat. Lyxigt ändå. Tack!

Idag har jag och Elton haft en riktig heldag ihop. Det märks att han har saknat sin mamma. Han sov nästan PÅ mig inatt. Idag har vi avverkat ett par varv runt Glänninge sjö i våra snabbaste skor. Otroligt skönt att komma igång igen efter en låååång svacka i både kropp och själ. 

Back in business. Tack Elton för draghjälp! (Och ja, träningspasset avslutades med lunch på Mc Donalds. Heja oss?)

Glänninge sjö - superfint att springa där! 1100 m/varv och är man en dålig mamma som jag kan man lämna barnen ensamma på bryggan när man slutspurtar, haha. 

ÄLSKAR vitsippor! 

En tur till kyrkogården för att säga hej till de vi saknar...

En stund på skateparken i Laholm!

Elton önskade en "sån fin paj som "moffer" (morfar!) gör så efter en del svordomar och telefonassistans från pappa så fick vi till den här. Tadaaa? God var den också! Heja mig. 

Vi hann även med en sväng till Majsan i stan där vi alla blev bortskämda med kärlek i överflöd och ikväll blev det experiment med Skittles. Bra dag ändå.  Tack Elton! Den här dagen behövde vi! 

over and out. 

//Meekatt...

3 kommentarer :

 1. Alltså du ÄR ju bara så vacker katten!! Otroligt!

  Vilken härlig dag med Elton, skönt efter lång tid isär. Njut nu av varandra och va rädd om dig.

  Kram

  SvaraRadera
 2. Såg din bil i Glönninge idag och blev så uppspelt att jag fotade den, haha. Sen kom du och Elton springandes förbi mig och maken och jag snubblade på en rot av lycka och skållade vitsipporna. Ja, jag älskar också vitsippor. 🤣

  Älskar att du är tillbaka på bloggen!

  SvaraRadera
 3. My och Erik1 maj 2020 22:59

  Vad coolt Elton det ska vi också prova!!

  SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar, då blir jag glad!