måndag 4 maj 2020

Mord, Förtvivlade barn & Nerf!

Alltså..i morse var det sjukt nära slakt här i Skummeslövstrand. Jag har en Fasan(?) eller vad fan det nu är för en konstig fågel(!?) och den är helt dum i huvudet. Helt ifrån ingenstans så kommer ett svinhögt vrål rakt in i hjärnan på en och man hoppar 2 meter varje gång. Den har liksom bosatt sig här hos mig (eller på ängen framför mitt hus) och ägnar numera sitt liv åt att skrämma livet ur mig! Jag HATAR den där jävla fågeln alltså! Den smyger sig fram när man sitter ute och dricker kaffe eller ligger i solstolen och plötsligt hör man ett jättehögt skrik och hjärtat stannar. Jag har hotat den med Nerfgeväret (jag vet, det är inte helt ok men ni lever inte med den!), jagat den, vrålat på den och skrämt den på alla sätt jag kan. Och så i morse...hände det plötsligt. Den bara går ut och ställer sig MITT framför Meekattbilen. Tadaaaaa!


Mouhaha!! Tockejävel!!

ÄNTLIGEN!! Men då hade jag såklart barn i bilen och när jag gasade lyckligt vrålade båda barnen "NEEEEJ MAMMAAAAAA!!!?? STANNA!!!!" Meeeeeh VAA?! Jag har väntat på detta ögonblicket i två månader. Den var ju för fasen redo nu och jag kände riktigt hur min inre Hannibal Lecter slipade sina kockknivar. Kokt potatis, pressgurka, svart vinbärsgelé, gräddsås och så den här idioten - tyst och knaperstekt med äpple i gumpen! Och lite ärtskott. Barnen hade ju inte gråtit vid middagsbordet i alla fall...


Men visst, vi kör väl köttbullar ikväll igen då. Tack barnen!

Igår skulle vi åkt till Majsan och ätit tacos men min njure bråkade lite igen så jag och Elton stannade hemma i soffan. Alice åkte på lite "häng" med kompisarna. De leker inte längre - det är VÄLDIGT viktigt att man inte säger så. De umgås/hänger/"är" numera. Råkade fråga "Men kan du inte ringa och se om Olivia vill leka?" en dag och den blicken vill jag helst slippa få fler gånger. Den var i klass med min mammas onda blick och DEN skojar man inte bort, haha. 

Nu är barnen i skolan och jag ska ta tag i mitt bokprojekt. Det kan hända att jag tar en liten cykeltur med Eltons största Nerf också innan lunch. Lyckas jag med mitt uppdrag så har jag hittat ett bra recept HÄR! Slår ju nästan en gåsamiddag! Heja mig!


Hannibal Meekatt Lecter

over and out.

//Meekatt...

11 kommentarer :

 1. "Kokt potatis, pressgurka, svart vinbärsgelé, gräddsås och så den här idioten - tyst och knaperstekt med äpple i gumpen! " HAHAHAHAHAHA!!! Du är fan inte klok katten!!! Så jävla roligt!!

  Gud vad SNYGG du är! Blir ju kär i dig!!

  SvaraRadera
 2. Hahahahaha, underbart!!!! På den bara! Den ville ju dö idag!

  SvaraRadera
 3. Skrattar så jag gråter här! Kan riktigt se dig jaga den där jävla fågeln med nerfpistoler i dina fluffiga morgontofflor, hahahaha. HEJA HEJA!! Ser fram emot att se den i ugnen!

  SvaraRadera
 4. Du är så otroligt vacker. Det riktigt strålar om dina fina ögon!

  SvaraRadera
 5. Mamma Kicki4 maj 2020 11:08

  Jag har haft samma problem i tre år och nu har de jävlarna förökat sig och min trädgård börjar likna en fasanuppfödning. Jag har sparkat fotboll på dem, sprutat med högtrycken, jagat dem i morgonrock, vrålat könsord och betett mig så illa att grannarna numera inte längre hälsar. SJUKT är det. Vidriga djur. Hade en 2-månaders i vagn förra sommaren och kunde aldrig ah vagnen ute för då kom den jävla cykeltutefågeln och väckte henne. MORR!!

  SvaraRadera
 6. HAHAHA!! Så jävla bra!

  SvaraRadera
 7. Alltså jag skrattar så tårarna sprutar här! 😂😂😂😂

  SvaraRadera
 8. Roligt att bland det första som står i receptet som du delade är att man ska akta sig för hagel. Det slipper du ju i alla fall när du använder ett Nerfgevär 😉

  SvaraRadera
 9. My God...va du är bra på att formulera dig!! Stand-upkarriär? Skrattar så jag inte kan få ner frukostbullen, tårarna bara rinner������

  SvaraRadera
 10. 😂😂 jag skrattar så jag gråter... jag hade nog ”råkat” trampa på gasen istället för bromsen 😂😂

  SvaraRadera
 11. Katten mot fågeln

  SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar, då blir jag glad!