torsdag 14 maj 2020

Ledig dag, Klen kropp & Kattlivet!

Dagarna bara springer iväg här. Redan torsdag och snart helg igen. Det är min barnfria helg och det blir jobb fredag, lördag & söndag vilket bara känns roligt faktiskt. Jag är så glad för mitt jobb och tycker det är supermysigt! 

Men ja, idag har jag veckans enda lediga dag och då väckte såklart Geisha mig klockan fem och undrade varför hennes matskål bara innehöll 7 timmar gammal mat. Jättekonstigt såklart. Var fan är slaven som fyller på den liksom?! Men ja, slaven gick upp och bad om ursäkt och ordningen i Geishas slott är återställd. Efter 3 sekunders ätande hoppade hon upp i min (sin!) säng och la sig igen. I mitt nästa liv ska jag också bli katt...


Jag har ju äntligen kommit igång med min träning igen och jag har fått för mig att bästa stället i världen att utföra detta på är runt Glänninge sjö. Nu har jag dock sprungit runt den där jäkla sjön så många varv att jag antagligen fått en inflammation i mitt knä. (Borde kanske bytt håll?) Så nu blir det någon dags paus på rännandet. Typiskt när man fått upp farten liksom. Min kropp vill aldrig(!) samarbeta med mig! Igår erbjöd sig en av mina fina vårdtagare att låna ut sin rullator till mig, haha. Det är ju ändå fint...

Rullator hade iofs varit praktiskt. Då kan man ju ha fika med sig i korgen. 

I lördags var det så varmt att man kunde sitta på bryggan med fötterna i vattnet. Ljuvligt! Bästa belöningen efter ett träningspass!

Nu är klockan sju, jag har bäddat, ätit frukost, bakat en hallonkladdkaka, kelat med en katt, snubblat över en katt, kissat med en katt i knät, blivit klättrad på av en katt och skällt på en katt. Livet som crazy cat lady alltså... Stressigt ju! Dags att ta en liten promenad (utan rullator) och se hur knät mår idag! Heja kroppen. Känns som att den är ganska taskig mot mig redan. Behöver liksom inte ett bråkigt knä också...

over and out. 

//Meekatt...

1 kommentar :

  1. Ett tips för att få löparkroppen att hålla är att lägga in lite lätt styrketräning med jämna mellanrum. Kan låta trist, men är nog tyvärr nödvändigt om du inte ska få besvär när du ränner omkring så mycket som du gör. Heja dig! =)
    Åk till typ Rusta och köp lite hemmavikter och leta upp nåt bra och lätt styrkeprogram. Ett förslag är StrongLifts 5x5. Enkelt och snabbt! (Googla)

    SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar, då blir jag glad!