onsdag 27 maj 2020

Lägenhetsbyte i Halmstad!

Min bästa vän Majsan har ett bra tag försökt byta lägenhet i stan (Halmstad) men har inte lyckats hitta någon bra match än - så jag gör ett försök att hjälpa henne här! Detta gäller endast byte av lägenhet.

Sökes: 3:a i Halmstad med hiss alternativt på bottenplan med uteplats. (Ej Andersberg) Hund måste vara tillåtet. Maxhyra 8000 kr.

Finnes: Mycket fräsch, välplanerad och ljus 4:a på Skolgatan med 300 meter till Galgberget och 300 m till Lilla torg. Lägenheten är på 101 kvadratmeter med stor härlig balkong mot en lugn innergård. Mysig innergård med gräsmatta, grillplats och gungor. Lägenheten har två fina badrum, bra förvaring och tvättmaskin och torktumlare installerat i lägenheten. 2 sovrum på ca 10 kvm och ett större på ca 20 kvm. Glasvägg mellan kök och vardagsrum. Hela lägenheten målades/tapetserades 2016 och i år ska köket bytas ut. Vitvarorna är helt nya. Hyra 10 300 kr inkl värme, vatten och avlopp. Bredband via Comhem går att beställa. 


Har du en lägenhet att byta med (och inga betalningsanmärkningar!) så hör av dig till Majsan på maibritt.jersby@gmail.com för bilder och mer information!

over and out. 

//Meekatt...

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Lämna gärna en kommentar, då blir jag glad!