fredag 8 maj 2020

Hemlig beundrare, En epatönt & Ärtskott för fan!

Ikväll hänger Alice, Elton, jag, Geisha och Alice kompis Maya i soffan och kollar på Bäst i test, äter popcorn och skrattar åt gamla bilder och blogginlägg. Bästa kvällen! Skön avslutning efter en tuff dag. Vi lyxade till det med hemmagjord pizza och sallad ikväll. Och ja, ärtskott såklart! Jag somnar nästan sittandes så blir bara lite bilder ikväll:

#ärtskottförfan Ny odling imorgon! Heja mig!

Idag fick jag ett gulligt vykort i brevlådan ifrån en "Hemlig beundrare"! Hur gulligt är inte det?! Och hur ofta får man handskrivna vykort nu för tiden? :) 

Men så hemlig är du inte Christoffer, haha. Tack snälla vännen! Tänk så många år du hängt inne hos mig nu och fortfarande inte tröttnat på mig! Heja dig! Jag blev jätteglad!

Elton köpte en lila munk ikväll för egna pengar och levererade hos bästa vännen som är hemma med jobbig hosta. Det är kärlek det!

Att få dra fingrarna genom håret på en kelen Elton efter en arbetsdag med noll energi i kroppen. Hoppas han aldrig slutar vara så här gosig!

Ikväll förberedde Elton kvällsmyset och överraskade med Geisha, popcorn och Pepsi Max till en trött mamma. Och ja - mammas kille tar såklart ärtskott på ALLT. För såna é ju vi! 

Slutligen...tönten Elton. Epatraktor...

over and out. 

//Meekatt...

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Lämna gärna en kommentar, då blir jag glad!