fredag 10 april 2020

Torekov, Bacillfest & Rednex!

Vi har världens bästa Elin på besök och idag blev det en härlig tur på fina Bjärehalvön med henne och Elton. Alice är ju cool tonåring nu och hänger helst med kompisarna... (Det KAN ju vara så att skräckupplevelsen på Nimis gjort att hon ALDRIG MER tackar ja till en utflykt med den här mamman, haha.)

Ljuvligt skön dag med sol, gofika och en massa skratt! Jag visade Båstad, Boarp, Torekov och Hovs Hallar. Tänkte att en härlig tur i friska luften ute "på landet" skulle va en perfekt utflykt. Det tyckte tydligen alla stockholmare med. Blir uppriktigt förvånad och besviken när man ser att varenda camping är full av husvagnar, uteserveringarna är fulla med folk och alla sommarstugor är bebodda. Vi alla längtar ju efter en vanlig vardag men nu borde ju skyldigheterna få gå före rättigheterna...även för oss svenskar. Klart att vi ska vara ute och röra på oss - men sitta och dricka rosé ihop med farmor/mormor, grannarna och vännerna och rycka på axlarna känns lite...illa nu. 

Vi drog i alla fall iväg med Meekattbilen på lite roadtrip och jag poppade Rednex på högsta volym. DET blir man ju ändå glad av! Vi stannade på Italienska vägen och körde picknick i gräset och fortsatte ut på Bjäre.

Sjukt coola ändå?!

Ett soligt men lite blåsigt Hovs Hallar

Fina Elin med grymmaste urringningen i blåsten (hahaha)

Pricken där nere...är Elton. Han orkade klättra mer än vi.

Bra dag för själen!

Kärlek!

Mer Hovs Hallar

Torekovs hamn. Här var vi alltid som små!

Mer Torekov. Snart sommar och krabbfiske!

Tack för en grymt bra dag Elin!

God...Påsk?

Imorgon firar vi påsk hemma hos Freddy. Vi körde inom och säkrade upp en beställning av citronkladdkaka (hallefuckinglujah!!) och jag passade på att påskpynta lite inför imorgon. Heja mig?

over and out.

//Meekatt...

4 kommentarer :

 1. Men du är ju så vacker!!!!

  Håller med dig till 100%. Rättigheterna på hyllan nu ett tag och fram med skyldigheterna för fan! Vi behöver ju inte låsa in oss men vi måste tänka smart. Ut i naturen och njut men tryck inte ihop er på campingar och skit! Skämmes!!!!

  Kram och ha en fin påsk med familjen!!

  Annelie

  SvaraRadera
 2. Hihi, jag och maken såg Meekattbilen i Båstad idag och jag blev alldeles fnissig. Jag vet ju att du bor i krokarna men man tror ju inte att man ska springa på dig på riktigt liksom. Kul, det gjorde min dag.

  Ha nu en riktigt fin påsk och var rädd om dig på nya jobbet!

  SvaraRadera
 3. Här står julgranen kvar i gillestugan. Ska nog hänga lite fjädrar i den med. Tack för tipset!

  SvaraRadera
 4. Så fina bilder! Jag är uppväxt på Bjäre själv och blir alldeles varm i själen av bilderna. Längtar ofta tillbaka. Du är så fin och ser så glad ut. Livet vände som du skrev. Äntligen. Om det är någon som förtjänar ett bra år så är det DU. Glad Påsk!

  SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar, då blir jag glad!