torsdag 2 april 2020

Nytt jobb, Fula strumpor & Het katt?

Ja, jag gick ju på anställningsintervju i förrgår och det där gick ju riktigt bra. Tre timmar senare ringde de och erbjöd mig en antällning. Hotell- och restaurangbranschen är ju riktigt illa drabbad just nu så jag tänkte att jag kunde göra lite nytta i äldrevården nu under krisen som pågår i världen. Så det blir mitt nya mission och jag ser fram emot att få rycka in och hjälpa till där det behövs som mest. En helt ny värld för mig men är det något jag är BRA på så är det ändå att se till att folk omkring mig mår bra. Och kan jag bjuda på ett skratt eller två samtidigt är det ju guld! Men ja, som sagt...en helt ny värld...


Lite känslan, haha. Men I can do it!

Efter intervjun körde jag in till Majsan. Vi skulle ses i stan på hennes jobb och sen gå hem till henne och klippa mitt hår. Halvvägs hem vrålar hon "Faaaan!! Jag har ju en läkartid!!!" Det är lite så hon jobbar. Full rally till bilen och in med min danska galna kompis och hennes fula "dramaten" i bagaget (haha) och full fart till vårdcentralen. Diskussionen i bilen:

- Nej, jävlar! Vad har jag för trosor idag?!
- Men va??
- Jag kan ju inte åka till läkaren och få spruta i porriga trosor!!
- Men vafan! Varför jobbar du i porriga trosor??
- Men det vet jag inte! 
- Men kolla då! Vi får fan byta annars. Jag har vanliga fula singeltrosor idag!
- Skitbra!

Skönt ändå att man alltid har varandras rygg och till och med är beredd att byta trosor i bilen med varandra. DET är vänskap det. Å andra sidan kände jag spontant att trosorna kanske inte var det största problemet här...

För helvete Majsan! Strumporna?!

Hon kom i tid till läkaren, fick sin spruta och vi körde hem och fixade mitt hår. Hon bjöd på jättegod hemlagad pizza till lunch och "skojade till det lite" med att bjuda på en god sås på min. Och eftersom att jag är 12 år gammal och tror att mitt liv är en enda You Tube-challenge smakade jag glatt. Helvete. Jag hatar henne, hennes porriga trosor och hennes fula strumpor. Och mig själv som inte är vuxen nog att säga "Nej tack!". 

Don´t do it. 1 liter mjölk senare var jag fortfarande inte människa. Fan. 

over and out. 

//Meekatt...

3 kommentarer :

 1. Grattis!! Säkert på att du kommer rocka äldrevården. Du är en frisk fläkt!
  Kram

  SvaraRadera
 2. Så UNDERBART fint av dig att söka dig till äldrevården. Du har ett stort hjärta och kommer lyfta alla brukares dagar! HEJA HEJA dig som ger dig in i en tuff bransch med dålig lön när de behöver dig som mest!!!

  SvaraRadera
 3. Grattis!!!

  Har mailat dig om planchen

  SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar, då blir jag glad!