måndag 6 april 2020

Meekatt goes vården!

Ja, men då var första dagen avklarad i hemsjukvården, Laholms kommun. Jag parades ihop med hemtjänstens egna Usain Bolt så jag lär ha träningsvärk i tre dagar efter våra sjukt snabba promenader genom Laholm, haha. Men det har varit roligt, lärorikt och jag kunde inte fått en bättre första dag i vården! Härlig stämning i arbetslaget, glatt mottagande överallt, en massa humor och skratt, fina brukare och en otroligt givande dag! Känns högt över förväntan (förutom i mina lår då!) Tack Sandra för årets första träninsgpass!

Vi har pysslat om, handlat, fixat frukost, ringt en ambulans och skickat iväg en liten svag tant, delat ut god lunch från Lingården, plåstrat om och fått en massa goa leenden. Bra dag!

Jag hade ju förberett skyddskläder men klarade mig utan! 

Imorgon är det utbildning och prov inför mig delegering så ikväll blir det plugg och kaffe med fötterna högt. Jag cyklade bort till barnen och Freddy förut för lite kramar och fick både det och god pizza. Dessutom har det varit så varmt att jag kunde cykla dit och hem i bara klänning OCH få en stund i solen i bara bikini! Yeyh - många bra saker nu! Äntligen!

Bättre outfit!

Och ja - choklad behöver och förtjänar man efter att ha sprungit förmiddagspasset med en sjukt energisk handledare, haha. 

over and out. 

//Meekatt...

6 kommentarer :

 1. Lena Andersson6 april 2020 22:15

  Men så UNDERBART för Laholms kommun att ha fått in dig i hemsjukvården! Kan inte tänka mig en bättre plats för dig med ditt stora hjärta, din humor och ditt sätt att vara! Stor kontast sen tidigare karriärer men så himla rätt steg att ta. Grattis till ett bra beslut!

  (Älskar skyddskläderna, hahaha!!)

  Kram Lena i Halmstad

  SvaraRadera
 2. Oroa dig inte för delegeringen. Det brukar vara skitlätta frågor. Typ du har två T. Panodil, var på vårdtagaren ska du stoppa i dem?

  SvaraRadera
 3. Provet fixar du lätt! Och om de går vägen, vilket jag tror så kan du ju alltid knalla in på Ica för att köpa choklad och fira med! ❤️

  SvaraRadera
 4. Härligt fina katten!! Du är grym som kastar dig in i något nytt i dessa tider! Ändra låser in sig i panik och du som jag vet brottats med bacillakräck i hela ditt liv kastar dig ut i vården. Hatten av för dig! Du är fan en stjärna! Va rädd om dig och fortsätt blogga för det gör mina dagar!

  SvaraRadera
 5. Alltså jag bara älskar dig!

  Jobbar själv i hemtjänsten och älskar mitt jobb!

  Välkommen till ett givande jobb du är perfekt för detta!

  Kram Johan

  SvaraRadera
 6. Härligt :)
  med din humor o glädje så kan det väl inte vara en bättre plats för dig i dagens Sverige/värld...
  det kommer att gå bra...

  åh vad jag saknar sommaren o värmen o cykla utan att vara påpälsad.. o cykla :) (bor i Luleå ;) )
  Jättebra att du kör med tre bra saker varje dag... jag försöker göra det på kvällen med min son när vi ska lägga oss.. när jag nu kommer ihåg.. ibland påminner du mig ;) tack...
  ha en underbar dag

  SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar, då blir jag glad!