onsdag 22 april 2020

Gnäll, Semlekärlek & Bonnabränna?

Sjukt tråkigt och pinsamt att behöva ringa och sjukanmäla sig när man är helt ny på jobbet. Är dessutom så ny att jag inte hade en aning om vart jag skulle ringa och har nästan pratat med halva Laholms kommun innan jag fick fram min sjukanmälan. Men ja, feber och hosta...så jag får snällt stanna hemma och gömma mig ifrån omvärlden. Satt ute på terrassen förut med en kopp kaffe och hostade till precis när ett par gick förbi ute på vägen. De fick sån fart att de nästan snubblade.


Pesten på Rågångsvägen. Håll avstånd.

Men yeyh! Jag fick ju ett superfint paket på posten idag! Mysig överraskning när man är hemma och är sjuk. En gullig bloggläsare som virkat fina bollar till Geisha och köpt te med smak av SEMLA till mig! Fatta! Vilken lycka! Så gott! Minns ni förresten semlefilen jag jagade land och rike kring för några år sedan? Haha. Allt borde finnas i semlesmak. Glass, tuggummi, kaffe, vin! Jag får ta tag i detta...

Tack snälla Helena! 

Ni som följer mig på bloggens Facebooksida (Meekatt såklart) såg min fina bonnabränna i förrgår. Helt otroligt alltså. Jag satte mig i solstolen, kasade ner linnet och drog upp brallorna...och RÅSOMNADE. Så jävla dumt! Jag ser inte klok ut. 


Ja, och brösten då alltså...my god. Om de inte redan var tragiska så blev det fan inte bättre nu. Om man rullar ner ett linne halvvägs i stekande sol...och somnar...blir det en sjukt tydlig markering. Om man dessutom har ett linne med spets...så blir det liksom inte bättre. Jag ser ut som en virkad duk. Tack solen. 

Nu - te, filt i soffan och ny serie!

over and out. 

//Meekatt...

2 kommentarer :

  1. https://alltommat.se/recept/semmelglass/
    Så gott 😋

    SvaraRadera
  2. Om du gillar havregrynsgröt kan jag tipsa om semmelgröt. Blanda i lite kardemumma i gröten när du kokar. Sen på med riven mandelmassa, gärna lite grädde, ochjag som helst äter hetvägg har mjölk till och ät som nån slags kombination av frukost och efterrätt. Mycket godare än jag förväntade mig.

    SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar, då blir jag glad!