tisdag 14 april 2020

Bra ungar, Sträng lärare & Socker!

Då var jag hemma efter mitt första kvällspass. Nöjd och glad, helt slut i huvudet av all information och alla intryck men mest av allt - SÅ STOLT över mina barn som fixat eftermiddagen och kvällen helt själv. Matlagning, disk, röj och nattning. Heja dem! Jag tror minsann jag behåller dem!
                  Världens bästa ungar!
             Kvällens stränga handledare!

Det är en otroligt härlig stämning i arbetsgruppen och man känner sig hemma direkt. Min läromästare för kvällen körde sjukt hårt med mig. Han har förutom att kasta mig in i arbetet på egen hand även lekt körskollärare, hällt handsprit på mig stup i kvarten och satt på mysmusik i bilen, haha. Grymt bra, givande och roligt arbetspass och duktig lärare - tack! Känner mig nästan mogen att köra solo nu.

Nu har jag fått mina delegeringar (yeyh!) och idag blev jag erbjuden och tackade ja till ett vikariat på 90% från och med fredag - yeyh! 

Jag har ju förstått att det pratas en del om att "Meekatt" börjat jobba i gänget, haha. Svårt att vara anonym i en liten kommun och med min diskreta bil men jag försöker smyga runt som "Malin i hemtjänsten" och smälta in. Det funkar sådär, haha. Idag skulle jag ringa sjuksköterskan i ett ärende för första gången och presenterade mig lite nervöst med " Hej, jag heter Malin Birgersson och jag är ny här..." och till svar fick jag "Men Heeey Meekatt!? DIG har man ju hört talas om!". Så ja...jag fortsätter väl att försöka smälta in då. Heja mig? 

           Socker! Bra medicin på jobbet!

Dags att sova! Imorgon börjar jag klockan 7 och jobbar till 13. Sen är jag ledig igen och ska mysa med barnen innan pappaveckan drar igång. 

over and out. 

//Meekatt...

21 kommentarer :

 1. Jag vet en tjej som skulle älska att få besök av dig en gång i veckan!
  Min dotter.
  Hon bor dock i Göteborg, så det blir nog knepigt att få in i schemaläggningen..;)

  kramen ♥

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh, ja tyvärr lite långt ju. ❤ Men vem vet vad framtiden ger, haha.

   Ha en fin dag och hälsa dottern!

   Radera
 2. Härliga du!! Kan inte tänka mig en bättre person i vården än du!! Du ska va stolt över dig själv som vågar kasta dig in i något nytt. Speciellt i dessa tider! Du är grym!! Härligt att du är frisk och på rätt sida i vården och kan göra mångas dag ljusare!

  Kram Inga

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack gulliga du! Ja, känns gott att vara på denna sidan men så mycket viktigt och användbart jag har i ryggsäcken efter mitt 2019! 😊 Finns någon konstig mening med allt.

   Kram!

   Radera
 3. Såg dig på Torghallen! ;) Fin du är!

  SvaraRadera
 4. Är det Meekattlogga på Laholms Kommuns bilar nu då? haha

  Verkar ju varit en bra kväll! Du är duktig på allt du gör katten! Keep it up! Och handsprit är ju din grej. Det är ju sen gammalt. 😉

  Hälsningar från Johanna

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det vet ju alla. 😉

   Tror jag väntar någon vecka med att stripa om bilarna.

   Radera
 5. Duktig du är Meekatt!

  SvaraRadera
 6. Heja dig! Kan vara dig jag såg ute på parkeringen när ni försökte backa bilen på mig? ;) Du få slippa på dina körkunskaper, finns inte en bil utan repor där :)))

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hahaha, det var min stränga handledare som körde då väl?! Jag är en grym backare ju! 😂

   Radera
 7. Förlåt men jag ÄLSKAR att du börjat jobba i stan så att man får en glimt av dig lite då och då! Blir lika starstruck varje gång! Men jag lovar att inte anfalla dig och vara skämmig. Du ska få vara Malin i hemtjänsten i lugn och ro. Lycko dem som fångat in dig!

  Kram Sandra

  SvaraRadera
  Svar
  1. Men tack snälla Sandra! Och du får gärna anfalla och säga Hej, haha. 😉

   Radera
 8. Barn är ofta grymma när det väl gäller! Igår ringde jag och sa att jag skulle bli sen hem. Väl hemma hade dottern dammsugit och börjat på maten! Helt chockad och stolt. Vi måste gjort något rätt! 😉

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, heja oss! Något bra måste vi ju gjort!

   Radera
 9. Så jävla snygg är du!

  SvaraRadera
 10. Gulligt ändå att du tror att du ska kunna smälta in och inte bli igenkänd, haha. ❤

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha, hos mina vårdtagare är jag i alla fall helt anonym!

   Radera
 11. Grattis till delegering och vik! Du är grym! Hoppas du väljer att stanna i vården för såna som du behöver vi verkligen!

  Så duktiga barn du har!

  Kram Biggan

  SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar, då blir jag glad!