onsdag 16 oktober 2019

Plötsligt händer det!

Den småfinniga 11-åringen hjälper till med middagen!? Vad händer med min minitonåring? Är det dolda kameran? Detta firas med ett glas rosé istället för kvällens morfintablett. Heja oss!


Nu ska jag bara få henne att inse att de där 12 glasen, 3 tallrikarna, äppelskrutten, clementinskalet och mjölkpaketet inte går ut ifrån rummet själv. Eller jo...det lär de ju göra så småningom men det känns lite ofräscht att vänta. Stänger av wifi tills det är löst. (Heja mig!)

Hur är era 11-åringar?!
over and out.

//Meekatt...

12 kommentarer :

 1. Haha, hög igenkänning! Hämtade nyss en veckas disk på 12-åringens rum som nu var fullt med bananflugor. Jag tänkte att det till slut skulle irritera henne men nej - tonåringar märker tydligen inte sånt??!

  Härligt att se dig piggare! Skål på dig katten!

  SvaraRadera
 2. För att inte tala om sminkresterna i vasken, tvätten under sängen, gympakläderna i väskan i en hel vecka och alla halvdruckna saftglas. SUCK!!

  SvaraRadera
 3. Fasen vad fin du är Meekatt! <3

  SvaraRadera
 4. Skål vacker! Tonåringen är tyvärr som andra andra. Jag försökte i många år men wifihotet fanns inte riktigt då så du har nog något där, hehe. Jag hejar på dig såklart. ;D

  SvaraRadera
 5. Någon gång upptäcker hon att det inte finns några kläder i garderoben eftersom dom ligger i tvättkorgen som står bakom dörren som ska bäras in i tvättstugan...

  SvaraRadera
 6. Haha, skål på dig! Underbart att se dig stå på benen och se pigg ut! Heja dig!

  SvaraRadera
 7. Alltid lika vacker! Skål på dig! Hoppas du snart ska klara dig utan morfintabletter varje dag och fortsätta bli piggare för varje dag! Du har varit väldigt saknad ska du veta. Följt dig på insta och hållt tummarna för dig och lidigt med dig när jag sett hur du flängt fram och tillbaka och fått bakslag efter bakslag. Nu kommer det bara bli bättre ska du se.

  Kram Erika

  SvaraRadera
 8. Skulle duka häromdagen och hittade inte ett enda glas. FJORTON dricksglas på sonens rum (14 år) tillsammans med sex assietter och diverse chipspåsar. Jag blir trött. Lika bra att sätta in diskmaskinen på hans rum kanske?!

  SvaraRadera
 9. Jag har tvillingar som är 10 år varav den ena hjälper till med allting från tvätt och dammsugning till matlagning och disk. Den andra kan inte ens gå ut med en soppåse. Otroligt tröttsamt! Halva rummet är kliniskt och andra en soptipp *skratt* Stackars mitt renliga barn!!

  SvaraRadera
 10. 11 åringen gör nästan allt utan att man behöver be om det, tvätten möjligtvis som lätt hamnade i en hög på golvet bara. Men 15-åringen däremot. Maj Gadd!

  SvaraRadera
 11. byt bara lösenord på/tillwifit till "Clean_your_room_now"
  eller sluta tvätta kläder om det inte kommer ut till tvättstugan o.s.v.
  finns massor av småknep att ta till
  Lycka till!

  SvaraRadera
 12. Oooooja, en 14-åring och en på 12 så där inne finns disk - och tvätt och skit i mängder!

  SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar, då blir jag glad!