lördag 16 februari 2019

Stora beslut, Löften & Glada barn!

Jag lovade barnen en sak i skilsmässan. Vi skulle flytta till Halmstad och vi skulle ge det ett år. På den tiden skulle de förhoppningsvis hunnit börja känna sig hemma och få kompisar här i stan. Om det inte blev så...skulle vi flytta tillbaka till Mellbystrand. 


Och det blev inte så. På mammaveckan blev det ensamt...och komplicerat. Och stressigt. På pappaveckan kan de cykla till skolan, leka med kompisar, ha nära till farmor och alla aktiviteter. På mammaveckan får de dras med en stressad mamma...och flänga fram och tillbaka i bilen hela tiden. Nu...ger vi upp livet i Halmstad och flyttar HEM till Mellbystrand igen lagom till sommaren! Nära till vännerna, skolan och pappa! ❤

Borta bra - hemma Mellbystrand!

over and out.

//Meekatt...

19 kommentarer :

 1. Du är fantastisk!! 🌱🌸

  SvaraRadera
 2. Vilket klokt o vuxet beslut katten ❤️

  SvaraRadera
 3. Välkommen tillbaka till Mellbystrand❤️

  SvaraRadera
 4. "Borta bra - hemma Mellbystrand" Ååååh! Kloka fina du! Även om det säkert är ett tungt beslut så är det RÄTT beslut!! Har ni hittat boende? Jag har lite kontakter annars! Hojta till! Kram Karin

  SvaraRadera
 5. Vilken fin mamma du är! ❤

  SvaraRadera
 6. Du är en helt fantastisk mamma och människa. Tänk om alla tänkte som du. Nu har ni testat detta. Tänk vad härligt att ha nära till alla dina barn älskar igen. Hoppas allt kommer gå smidigt. All kärlek till er ❤❤❤

  SvaraRadera
 7. Vilken fin mamma du är! �� Har du något boende? Annars har vi en stuga lite utanför ysby som vi ska hyra ut.

  SvaraRadera
 8. Kloka vackra katten! Starkt och modigt! Du är en fantastisk mamma som gör detta. Barnen kommer va dig evigt tacksamma. Bra kämpat med körningar och slit under detta året!!

  SvaraRadera
 9. Åh Meekatt!! Vet ju att du älskar stan och livet här. Men vet också vilket slit det varit för dig för att allt ska funka. Du är en underbar Mamma! "Borta bra - Mellbystrand hemma!" Så vackert att jag får gåshud!

  SvaraRadera
 10. Malin! Heja heja hela er fina starka familj som fortfarande står starka tillsammans även om ni bor på två ställen! Tror Halmstad och året där varit bra för DIG och att du nu vet hur du ska må bra. All lycka till er alla fyra! Grattis Mellbystrand som får tillbaka dig!

  SvaraRadera
 11. Malin! Du är en så underbar person, och en fantastisk mamma. Vet ju hur mycket du såg emot livet i Halmstad, men också hur stort tryck du lägger på dig själv. Hoppas du kommer att trivas, nu när du flyttar hem igen.
  Bamsekrammar! ♥♥♥

  SvaraRadera
 12. Kloka kärleksfulla beslut med barnens bästa i tankarna. Du är en fantastisk mamma/kvinna/bloggare/författare!! Stor kramiz!! <3

  SvaraRadera
 13. Jenny västerås17 februari 2019 10:45

  Känner dig inte alls men blir helt tårögd över din kärlek till dina barn, och det fantastiskt ärliga i kommunikationen med dem att nu har ett år gått och vi gör en förändring! Heja dig katten och tack för att du delar med dig!!

  SvaraRadera
 14. Välkomna hem! ❤❤❤

  SvaraRadera
 15. Dina barn vet det kanske inte ännu, men många av oss som läser dina inlägg känner och vet vilken fantastisk person och mamma du är! Din energi och ärlighet inspirerar!

  SvaraRadera
 16. Välkomna tillbaka!! Mellbystrand e bäst!! Kram ❤

  SvaraRadera
 17. Vilken fantastiskt fin gest och vilken toppenmamma du är! <3

  SvaraRadera
 18. Men bra ni provat! Nu flyttar ni hemåt med massa nytt i bagaget.

  SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar, då blir jag glad!