torsdag 7 februari 2019

Blåljus, Livet & Mord

Jag kom äntligen igång med skrivandet igen. Bloggen fick lite liv och jag har börjat på en ny bok som jag bara älskar att skriva på. Jag mår ju så mycket bättre när jag skriver. Det är liksom min ventil i livet. Det är då jag andas hela vägen ner i magen och bearbetar alla konstiga tankar jag har. Men så hände något...som satte lite stopp. Nästan direkt.

Jag kom hem efter jobbet en dag och det stod en man på baksidan av mitt hus...i mörkret...och väntade på mig när jag kom hem. Han frågade om det var jag som var Meekatt...och försökte få mig att låsa upp och gå in i huset. Jag backade och sprang in till grannen. Dagen efter var han tillbaka...två gånger. Tredje dagen satt en lapp på dörren när jag kom hem med "Jag är inte rädd för polisen katten" och två dagar senare dök han upp på slottet. Polisen har varit inblandad hela tiden och nu är han "i förvar" om jag förstått rätt. Antagligen handlar det om en människa som mår riktigt jäkla dåligt men jag blev jätterädd. Från att jobba sent och komma hem och bara gå in utan att fundera går jag med överfallslarm och pepparspray i handen. Jag har fått installerat ytterbelysning som lyser upp baksidan och jag kollar så att dörrarna är låsta flera gånger varje kväll. Barnen blev rädda när poliserna dök upp och det är svårt att förklara för dem vad det handlar om.

Jag fick fantastisk uppbackning av mina fina vänner och grannar som har hållit koll, jagat runt kvarteret med ficklampor, stått och väntat på mig när jag kommit hem på kvällarna för att följa mig in och installerat lampor mm. Och polisen har varit snabba på plats både hemma och på jobbet...men känslan släpper inte riktigt... Men han ska inte få förstöra mer nu. Livet går vidare och jag förutsätter att detta var något tillfälligt.

Bjuder på lite bilder ifrån den senaste tiden:

Elton var krasslig och fick följa med mamma till slottet och då fick Wapnö sin egen fina snögubbe! Jag ville sätta moroten längre ner men Elton sa något om att jag var en omogen mamma...så det fick bli en klassisk.

Alice - vår älskade Alice! Äntligen har hon hittat en aktivitet som hon trivs med och hon är GRYM! Älskar att se henne i vattnet och se hur hon kämpar med att lära sig! Heja heja henne!


En slotts-selfie!


Elton, jag och fina Moltaz! Utan tvekan världens bästa vovve!


Och så den här snyggingen då! Utan tvekan världens bästa man! En man som under ett snöbollskrig med barnen säger "Jag ger mig inte förrän något av barnen gråter!" kan man ju bara älska, haha.


Hon är utomhus! I överdragsbyxor!! Och glad!? Vad fan hände där? Det tog 11 år. Kämpa på mammor! ;) 

I helgen är det två Mord På Wapnö. Förhoppningsvis inga riktiga dock...

over and out .

//Meekatt...

12 kommentarer :

 1. "Det tog 11 år"! 😂 Då har jag bara nio år kvar, haha. Giv mig styrka!!

  Va rädd om dig! Hoppas du slipper fler konstiga typer som dyker upp hemma!! Så läskigt!

  Kram Emma

  SvaraRadera
 2. Usch så otäckt! Så skönt att du har bra uppbackning av grannar, vänner och din stilige pojkvän!
  Det tar bara 1½ timme att köra från Göteborg, 1 om det är bråttom - jag kommer om du behöver ;)
  Så roligt att Alice hittat något hon gillar!
  Kramen

  SvaraRadera
 3. Snygg karl du hittat! Grattis katten! Heja kärleken!

  SvaraRadera
 4. Så vidrigt med en stalker!! Förstår att du blev livrädd! Skönt att dina grannar ställt upp för dig och att han är borta nu! Men behåll överfallslarmet, det borde alla tjejer ha med sig.

  Lycka till med morden i helgen (tror Jag?! HAHA)

  Kramen!

  SvaraRadera
 5. Härliga bilder! Fin du är! Skönt att polisen tog honom måste varit jättejobbigt.

  SvaraRadera
 6. "Jag ger mig inte förrän något av barnen gråter!"

  HAHAHA!!! Älskar detta!! Måste ju vara din soulmate! 😂😂😂

  SvaraRadera
 7. Skönt att han är fasttagen. Hoppas han får den vård som han behöver. Kan inte vara roligt att ha en sådan springandes omkring sig. Ta väl hand om dig/er!

  SvaraRadera
 8. Fy vad obehagligt 😱😥 hoppas att du snart kan känna dig trygg igen 💞

  SvaraRadera
 9. Härligt att du skriver igen! Nyfiken på nya manuset! Berätta mer!

  SvaraRadera
 10. Love u to the moon and back ♥️ Till okt kan jag få vise dig mitt favorit ställa i hela världen, som jag ser fram emot detta. ♥️♥️♥️♥️

  SvaraRadera
 11. usch vad läskigt... jag kan rekommendera larm.. jag har de installerat och överfallslarm inkluderat.. en trygghet för mig (våldsamt x)
  hoppas att han inte besvärar dig/ er igen
  kramar

  SvaraRadera
 12. Fy vad läskigt. Jag vet hur det är att alltid behöva kika över axeln och inte kunna vara trygg så jag känner med dig. Bra du försöker se att det inte hindrar dig men det är svårt... ta den hjälp du kan få av polis, vänner mm. Hoppas det snart reder ut sig.

  SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar, då blir jag glad!