måndag 25 februari 2019

Afternoon Tea för 2!

Jag jobbar ju som restaurangchef på Wapnö slott i Halmstad och bästa arbetspassen är ju helt klart våra söndagar med vårt otroligt uppskattade Afternoon Tea. Då fyller vi slottet med glada (och fikasugna) gäster som får njuta av kakor, bakelser, scones, snittar, pajer och efterrätter av alla de slag. (Och jag står och gömmer mig i köket och smygäter av ALLA sorter tills jag mår illa. Sen börjar jag om igen. För sån é jag, haha.)

Alltså..."minisemlemuffins"! Kan vara bästa uppfinningen någonsin! Man kan äta 12 st...lätt.


Ja - det är fantastiskt gott och vår slottsbagerska Ina gör ALLTING själv. Galet! Henne ska jag gifta mig med i mitt nästa liv. Vi brukar ta emot 100-150 gäster och de går runt här och njuter och den vanligaste kommentaren är "Åh, vad synd att man blir mätt!", haha. Nu tänkte jag tävla ut ett presentkort för två personer så att ni får chans att komma till "mitt slott" här på Wapnö och njuta av allt gott vi serverar under vårt Afternoon Tea. Gå in på bloggens Facebooksida för att tävla! Klicka HÄR.

Fler bilder...

 
 
 
 
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
 
Ina - världens bästa bagerska! (...och den som ser till att vi/jag håller volangerna spända!)

Ja, och detta är bara ett litet utplock av allt gott vi har! Helt klart att avsätta en eftermiddag här på Wapnö för att prova! Dessutom kan man passa på att andas lite gårdsluft, titta på vårt Kalvdagis och vår BB-avdelningen - hur mysigt som helst! In och tävla HÄR så ses vi kanske!
 
over and out.
 
//Meekatt

3 kommentarer :

 1. Vi var hos er igår och det var det bästa jag varit med om! Vilken fantastisk buffé ni hade dukat upp. Jag är fortfarande märr, hehe. Bäst var minisemlorna och morotskakan. Och ostscones med lemoncurden. My God!! Vi kommer snart tillbaka!

  Kram Eva

  SvaraRadera
 2. Halledá så mycket gött!!! Dit måste man ju åka en söndag i vår! Vad kostar det?

  SvaraRadera
 3. Hahaha, hur kan du jobba där och ha den kroppen du har? jag hade vägt 150 kilo!!! Du måste motionera något vulgärt? Måste nog också bli nyförälskad och ha mycket "vardagsmotion" *asg*

  Kram på dig katten!

  Johanna J

  SvaraRadera

Tack för din kommentar! ♥