lördag 5 januari 2019

Kärlek, Livräddning med bröst & Nya lilla familjen!

Vilket fantastiskt välkomnande jag fick när jag kom tillbaka in i bloggvärlden!? Hundratals kommentarer, mail, sms och meddelanden på facebook & instagram väller in och jag är nästan mållös. Jag var rädd att jag var bortglömd och att alla läsare skulle ha övergett mig, haha. Stort TACK för alla fina kommentarer och hejarop! Känns helt fantastiskt och det ger mig så mycket pepp att fortsätta. Så tack snälla ni! Speciellt tack till Håkan Andreasson som vill bli min slav (Jag behöver ju en slav!!) och Anders G ifrån Hässleholm som så snällt vill förbarma sig över mig med mitt livs bästa påsättning. Ja, man tackar ju! Känn ingen press Anders... Fatta vilka möjligheter som öppnar sig här...igen. Jag hade nästan förträngt den delen.

Du & Jag Anders! (Håkan styr fartyget)

På tal om idioti och skämskudde så hade jag precis ett seriöst samtal med min Alice (11 år) på hennes rum nere i källaren. Vi sorterade ut lite för små kläder ur hennes garderob och samtalet kom då in på ämnet bröst. Bröst är väldigt spännande just nu. (Och ja, hon har gett mitt medgivande att skriva detta så alla militanta supermorsor kan slappna av igen.) Kroppen förändras och numera är en finne i pannan och ett lite för mörkt hårstrå på armen nästan lika skrämmande som brist på wifi. Och nu handlar mycket om bröst. (Och wifi) Samtalet började seriöst och slutade med att Alice låg i fosterställning på golvet och skrattade så hos fes åt allt roligt hon kom på att jag kunde använda mina lååånga bröst till. Här är några exempel:

* Man kan slänga dem runt halsen och använda dem som halsduk. Praktiskt.
* Man kan slå ner elaka människor med dem. Ännu mer praktiskt!
* Man kan ligga uppe i en livräddarhelikopter, hissa ner brösten och på så sätt fiska upp människor som håller på att drunkna i havet. Eeeeh...aj?
* Man kan använda dem som nackkudde när man flyger flygplan. Grymt tips!
*Man kan ha dem som innebandyklubba. Aj...igen.

Ja, som sagt...jag fyllde ju nyss 39 och har lite noja över det. Och min kropp har gjort en jäkla resa de senaste åren...vilket kanske inte hjälpt till på ett positivt sätt när det handlar om tyngdlag och sånt skit. Jag tänker dock att "Heja mig!! Och heja kroppen!" och lägger inte så mycket energi på att spegla mig naken. Jag har gett mina barn en ny mamma som förhoppningsvis varar längre än den gamla versionen av mig. Det är värt en gratis nackkudde eller två.

Fått många mail ifrån er som inte följer mig på instagram och facebook som är nyfikna på hur barnen växt. Här kommer lite färska bilder på oss ifrån vår lilla semester i Varberg som avslutades idag. Vi smet iväg för tre dagars hotellmys på Fregatten och har bara njutit, ätit gott, bubblat bubbelpool och haft det skönt.

Nu är ju barnen så stora så det är inte riktigt lika problematiskt som förr att "resa med barn". De torkar sig själv i rumpan, kan serva mamman med kaffe, duschar på kommando och är nästan roligare att åka iväg med än kompisar numera. Jag hade ALLT planerat för att det skulle bli en semester utan bråk. Utom en sak. Vi hade bara packat ner EN laddare till våra tre mobiler. FATTA vilket jäkla problem det blir, haha. Sjuk värld vi lever i. Men yeyh för samarbete, tidtagning och rättvisa. ALLT är orättvist när man är sju år gammal. ALLT. "Alice har laddat i sexton minuter men hon skulle bara ladda i femton!!" Suck...

Så här snygga är vi, haha. Redo för middag.


Fina Varberg!


Alice (Ballen) & Jag

Förstår inte grejen med pungkulorna på skorna men annars en väldigt fin bild!

Man ska alltid boka hotell som har bubbelpool. (Och ignorera hudavlagringar och annat äckligt som ingår...)

Redo för shopping!

Fångade jättefina dagar med sol! Lyx!

Och i vanlig ordning ordnar lillebror alkoholfria drinkar och är kung i baren! Stort tack till Oliver på Hotell Fregatten som charmade Elton och numera är hans stora idol, haha.

Nu har vi varit hemma lite mer än en timme och båda barnen är redan uttråkade, "Vad ska vi göra idag mamma? Vad ska vi göra ikväll? Ska vi bjuda hem någon? Ska vi åka och bowla? Skridskor kanske?! Alltså...man åker iväg för att vila upp sig men man kommer hem helt slut. Om man är vuxen. För vi blir ju trötta av att slappna av. Våra kroppar bara "WTF?! Vad händer nu?? Går vi ner i viloläge?!" så fort man sänker tempot. Barnen fungerar inte riktigt så. Så ja, jag får väl slänga i dem lite lunch och jaga ut dem i fina vädret. Mobilerna kan ju ligga på laddning under tiden. Annars kan ju min nya slav Håkan komma hit och underhålla barnen medan jag lägger mig i soffan med min serie "Vår tid är nu"...hm.

over and out.

//Meekatt...

22 kommentarer :

 1. HAHAHA!! Jag vill också ha en slav! Dammsuger den? Hämtar och lämnar barn?! Lagar mat? Skicka honom till mig i Falun om du inte vill ha honom!

  Fina familjen! Ni ser så lyckliga ut och det gör mig så glad i hjärtat. Saknat dig så mycket och saknat att läsa om era små äventyr, diskussioner och roligheter du råkar ut för. Du är helt enkelt BÄST! Och långa bröst och sånt som vi alla har men satan vad snygg du är!!

  Kram Emely

  SvaraRadera
  Svar
  1. Alltså jag gör så att jag provar honom först. Är han bra kanske jag kan hyra ut honom veckovis? ;)

   Tack snälla du! Kram!

   Radera
 2. Den översta bilden! Skrattar så jag gråter här. Du är underbar! Äntligen är du tillbaka!!

  SvaraRadera
 3. Ja, det är ju inte utan att man beundrar Anders självsäkerhet här. Själv är man lite mer försiktig i sina raggningsförsök men det är kanske därför jag fortfarande är singel? ;)

  Keep it up!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Njae, jag tror nog att du ska fortsätta på samma bana som nu.
   Beror ju iofs helt på vad du är ute efter? haha

   Heja dig! Det finns någon för alla sa alltid min mamma. (Hon försökte trösta mig som ful tonåring antagligen - men det redde ju ut sig till slut!)

   Radera
 4. Kan man få numret till Anders G i hässleholm?
  Mvh En annan singelmorsa som oxå har en lite avig inställning till militanta supermorsor och som faktiskt kan erkänna att man behöver ett bra ligg då och då.

  SvaraRadera
 5. Ge mig numret till Anders för fan! *ASG*

  Fina ni är! Älskar också Varberg och omgivningen där.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Han verkar bli poppis, haha. Heja honom!

   Varberg är supermysigt!

   Radera
 6. Men å så glad jag blev att se inlägg från dig! Det var inte igår 😎 Om några fler anmäler sig som slavar så kan jag gärna ta emot en av dem för här sköts inte hushållet av sig självt tydligen!
  Jäklar så stora barnen har blivit!! 😮
  KRAM

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, vad hände med ungarna? Kollar själv på bilderna och blir förundrad över hur snabbt tiden går.

   Kul att du hänger kvar här! Mer slavar åt folket! Haha Ska se om jag kan fixa en uthyrningssida med slavar och grabbar som Anders...för singelmorsor med behov! ;)

   KRAM!

   Radera
 7. Ja herrejävlar vilken Anders... ja honom skulle man ha 😂😂😂😂

  SvaraRadera
 8. Älskar att du kommer in ifrån ett långt uppehåll med så otroligt stora förändringar i livet och ändån är exakt samma Meekatt som vi alltid känt...eller tror att vi känner. Älskar ditt sött att skriva, din humor, självdistans och ironi. Älskar hur du bemöter allt konstigt och att du kan få mig att skratta och gråta som ingen annan.

  Lycko den som fångade ditt hjärta säger jag. Du är helt Amazing! Och vackrare och vackrare för varje dag! Men sluta inte skriva igen, det är ju det du är född till. Vi har saknat dig varje dag och jag har läst boken tre gånger nu, haha.

  Kram Marie

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack snälla Marie för fina ord. Vad glad jag blir. Och ja, livet har förändrats på alla sätt...men jag är samma Malin på de flesta sätt. <3

   Kram!

   Radera
 9. Du är bara för HÄRLIG!!Verkar som din dotterhar samma humor!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha, tack. Ja, Alice och jag är nog ganska lika på många sätt. ;)

   Radera
 10. Men som jag har saknat dina inlägg känner jag nu.
  Ingen kan uttrycka sig så härligt som du, mitt i prick som vanligt!! Vi som har barn i samma ålder som dina - snacka om igenkänningsfaktor gånger tusen!!
  Här hemma är det sonen som ber mig sluta springa nedför trappen när jag inte har någon bh på mig, på grund av ljudet..... 😱🤔
  /Lajnda

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha, man kan ju bara älska dessa ungar!

   Kram!

   Radera
 11. Äntligen är du tillbaka!!! Älskar ju allt du skriver och längtar ihjäl mig efter nästa inlägg. Har läst igenom din blogg från start under förra hösten bara för att få en dos av Meekatt så ingen är gladare än jag att du är tillbaka. Fina familjen!!! Du är den roligaste jag vet, skrattar så jag får kramp åt bilden på dig och Anders och alla dina roliga kommentarer. Du är en stjärna vid tangenterna. Glöm aldrig det!

  Kram Camilla H

  SvaraRadera
 12. Åh men tack! Vad glad jag blir!

  Kram!

  SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar, då blir jag glad!