måndag 14 januari 2019

Dags att outa honom...

Då var det vardag igen efter ett härligt break ifrån både slott och koja. (Jag kan ju VERKLIGEN skriva så på riktigt!) Jag lämnade Halmstad i helgen för en weekend i Göteborg tillsammans med Martin (ja, dags att outa honom i bloggen med, haha) och den var välbehövlig för både kropp och själ. Mest för hjärtat såklart. Nu blev vi liksom 14 år gamla och gick all in och uppdaterade våra "sociala facebookliv" till "I ett förhållande...", haha. Hur stort är inte det liksom?! Jag är sådär löjligt förälskad att hela livet plötsligt känns...enkelt, roligt och härligt igen. Känns fortfarande helt overkligt att jag träffat någon som jag kan vara så avslappnad med. Någon som man kan skratta med så att tårarna sprutar - någon man kan prata med om allt...och gråta med. Som förstår allt det bra i livet...och allt det jobbiga. Alla bitar liksom föll på plats. Livet alltså! Och på köpet kom fyra otroligt fina barn. Lycko mig!

Står det på Facebook så är det sant...


Vi tog tåget upp och checkade in på Radisson Blu Scandinavia i Göteborg. Ett fint hotell, ligger precis mitt emot stationen, jättetrevlig personal, helt ok rum och god frukost. 500 kr i inträde till deras Spa-avdelning kändes dock lite väl dyrt och det pågår renovering på hotellet just nu så det var lite rörigt. Men absolut ett bra hotell!

Kärlek! Han är verkligen helt fantastisk.

Alltså...

Jag MÅSTE tipsa om en restaurang i Göteborg. Vi var och käkade på "Olivia" som är en italiensk restaurang på Avenyn och jag tror att detta var en utav topp 3 på allt gott jag ätit i livet. Jätteduktig personal och sagolikt god mat! Är ni i Göteborg så måste ni gå dit och prova samma maträtt: "Maiale arrosto con balsamico e arancia"...som då är "Balsamico- och Apelsinglacerat fläskkött med palsternackspuré". 10 poäng av 10!

På lördagen ägnade vi oss åt shopping och mys. På söndagen var vi på Titanic-utställningen som nästan låg vägg i vägg med hotellet. Den rekommenderas också varmt! Var beredd på mycket känslor. Vattenfast mascara är att föredra.

På tal om känslor...

...så är det såhär man ser ut efter helg med katten i Göteborg, haha. Honom...älskar jag!

over and out.

//Meekatt...


74 kommentarer :

 1. Och vet du vad? Jag såg ju er i Göteborg. På Avenyn. Och blev alldeles glad i mitt hjärta för jag såg ju att det där var på riktigt. Grattis katten. Nu börjar livet igen och ingen förtjänar det mer än du. Tack för all hjälp i mammalivet under alla år. Snälla fortsätt blogga - vi behöver dig!!!!

  SvaraRadera
 2. Men hallelujag vad lycklig du ser ut Meekatt!! Heja kärleken och er! Ni är jättefina ihop!!!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha, ja...jag är lycklig! Heja kärleken!

   Radera
 3. Grattis till er!!! Vilket vackert par!!!

  SvaraRadera
 4. Jaaaaaa!!! Så jävla fina ihop!!! GRATTIS till dig men mest till honom!

  SvaraRadera
 5. Visst är det härligt att känna sig som tonåring igen :) själv känner jag likadant fast jag är en bra bit över 60 hahaha. Det är bara så underbart. Stort lycka till du är värd all lycka. Christa

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack snälla Christa! Underbara känsla - den ska vi hålla fast vid tills vi är 100!

   Radera
 6. Johan F på Furet14 januari 2019 17:59

  Åh,nu blir jag fam avis på Martin!!! GRATTIS till kärleken!!

  SvaraRadera
 7. Åh så underbart!! Vilken jävla snygging!!!! Så Fina!! Njut av livet!!

  SvaraRadera
 8. Heja kärleken!!!

  SvaraRadera
 9. Fy fan vad snygg du är katten!!!!!

  SvaraRadera
 10. Grattis till er! Lycka honom som får va med dig!!! Du är den roligaste jag vet. Följt dig i 7 år och jag är så lycklig för din skyll!!!

  SvaraRadera
 11. Heja heja Er!!! Vilken jävla snygging du hittat!!!

  SvaraRadera
 12. YES!!! Nu jäklar blir det åka av! Grattis katten!! Hoppas han tar väl hand om dig för du är tamejfan världens finaste tjej!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Men tack Håkan! ❤️ Vi tar väl hand om varandra!

   Radera
 13. Så fina ni är!!!

  SvaraRadera
 14. Grattis till kärleken fina du!!!!

  SvaraRadera
 15. Åh vilket fint par!! Underbart! Jag ska till Göteborg snart och ska besöka den restaurangen då! Ser gott ut.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh, ja åk dit och käka. Du kommer älska det!

   Radera
 16. Jag är också 14 år igen och nykär, bästa känslan!

  SvaraRadera
 17. Grattis till er.
  Känns skönt att nån fixar avlopp o tv'n mm åt dig.
  Jag känner mig dock lite bitter på honom då han berövar oss på massa goda skratt när livet inte blir som du vill 😂😂
  Nä....all kärlek till er för det är ni värda ❤

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha, jag fortsätter fixa mina egna avlopp så du kan va lugn! Tänkte ha honom till roligare saker! ;)

   Radera
 18. Hahaha!! Älskar sista bilden!! Vem är så snygg när man sover??

  SvaraRadera
 19. LÄGG AV!!!!??? Vad är oddsen för detta??? Han är fantastisk!! DU är min idol! Jag vill nästan gråta!! Kärlek och lycka till er!!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Men oj, haha. Ja, han är fantastisk! ❤️

   Radera
 20. Kan man boka konferens på Wapnö med dig och ingår du i bokningen? 😂

  SvaraRadera
  Svar
  1. Klart man kan! Bara maila mig så hjälper jag dig! (Jag ingår som Wapnös egen Mamma Mu)

   Radera
 21. Grattis till er båda!! ❤❤❤❤❤

  SvaraRadera
 22. Va rädd om Martin! Han är grym! Du med så detta kan bara bli bra!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Ska vara rädd om honom! ❤️

   Radera
 23. Martin????? Hur hittade ni varann???

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha, ja...på ett dansgolv...typ. ;)

   Radera
 24. Vilken jävla snygging!! Jag har letat i 4 år! Var hittar man såna guldkorn?

  SvaraRadera
 25. Sååååååå fina ni är!

  SvaraRadera
 26. Vi var på Titanic när den var i Halmstad. Det var intressant och gripande. Ska ta mina barnbarn med mig till Göteborg och titta igen.
  Rubriken brukar väl du bo på? Blir det några fler barn nu? Har du fler böcker på gång? Ska du inte ha en bloggträff igen? Kram Ingegerd

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det var en riktigt bra utställning! Ska försöka få med mina barn dit också.

   Ja, jag brukar bo på Rubinen men ville variera mig lite.

   Inga nya barn - nu har vi ju en hel hög tillsammans! ❤️
   Nya böcker blir det - jobbar på två olika för tillfället och en bloggträff ska jag försöka få till i vår i Göteborg.

   Kram!

   Radera
 27. Hur är det med Meekattungarna? Har de rivit huset än?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är jättebra! De börjar bli stora nu och har lugnat ner sig betydligt. ;)
   Du kan se dem på Instagram under #meekattungarna om du är nyfiken.

   Radera
 28. Hej Meekatt! Kul att du är tillbaka i bloggvärlden. 😊 Vad sägs om att dra ihop ett mammamingel i Skåne i vår? Helsingborg? Jag jobbar på ett hotell och står gärna för lokal och bubblor. 🍾 Skickar pm!

  SvaraRadera
 29. Malin i Halmstad15 januari 2019 07:03

  Jag kommer till ditt slott på Mord på Wapnö den 25a januari. Får man träffa dig då? Hade varit så roligt att få boken signerad.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kul att ses! Hoppas du hade en bra kväll!

   Radera
 30. Vilket fint par! Heja kärleken! Härligt att du tillbaka i bloggen Malin! Saknat dig!!!

  SvaraRadera
 31. En Markarydsgrabb alltså, grattis till er båda!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Yes! Vem kunde ana att det fanns såna guldkorn där? ;)

   Radera
 32. Bra katten! Han kan ju lufta dina element, hehe. ;)

  SvaraRadera
 33. Så härligt med kärlek! <3

  SvaraRadera
 34. Martin är en hjälte. Var rädd om honom!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det lovar jag att vara! Han är fantastisk! ❤️

   Radera
 35. Jag är så himla glad för din skull katten <3

  SvaraRadera

Tack för din kommentar! ♥