måndag 12 februari 2018

Ny vecka, Ny bok & Ny Dator!

Måndag igen. Helgerna går alldeles för snabbt. Men nu längtar jag ihjäl mig efter barnen så det gör inget om veckan rusar iväg den med. Vissa veckor känns som månader när man är ifrån varandra. Och ibland är det precis på andra hållet, haha. Men den här veckan känns det lite extra jobbigt. Alice kämpar på med sitt gips och sina kryckor... Och Elton skickar mail hela tiden med "iaviltedej" och mammahjärtat går i sönder. Nu vet jag ju att barnen inte kan ha det bättre än hos Freddy...men det gör ont i alla fall när man vet att de längtar. Fast ja, nästa vecka är det sportlov och då är de här känslorna som bortblåsta, haha. 

Idag sitter jag på Wayne's och skriver. Imorgon ska jag träffa min förläggare ifrån Norge och dela med mig av en massa av mina nya texter till boken och det är SÅ JÄKLA ROLIGT just nu. Och en ny jättefin dator har jag fått av Micke så skrivandet kunde inte va roligare än det är nu. ♥ Yeyh!


over and out.

//Meekatt...

2 kommentarer :

  1. Sett att du brukar sitta och skriva på Nosh. Får man komma förbi och så sin bok signerad och störa dej ett par minuter när du jobbar? Hade varit så kul att få säga hej till dej.

    Emma

    SvaraRadera
  2. Kul med boken och med en ny dator! Sitter faktiskt själv med en sprillans ny här <3 *Kär*

    SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar, då blir jag glad!