måndag 19 februari 2018

När man läxar upp barnen...

Idag hade vi tur och lyckades få tag i en ledig tid på Ortopedmottagningen i Halmstad. Alice hade ju tid imorgon för att ta av sitt gips men hur kul är det att ha benet i gips när man har en spaavdelning och största bubbelpoolen på hotellet? Så jag vädjade till sköterskan och vi fick en tid. Full fart ner till Halmstad för att få bort gipset och foten godkänd och sedan tillbaka till Varberg. Lätt värt tre timmars avbrott ifrån hotellhänget för att få ner henne i vattnet! Men ja, barnen ångrade sig nästan halvvägs till Halmstad när jag sjöng Bohemian Rhapsody så rutorna skakade i bilen, haha. Men det är faktiskt världens bästa låt! Och barnen var grymt impade över att jag kunde HELA texten. ;)
 
Äntligen fri!!
 
Lycka att äntligen kunna KLIA SIG på benet, haha. Man lär sig att uppskatta små saker ibland. När läkaren kom in efter att sköterskan sågat av gipset frågade hon hur det var med foten. Elton svarade "ja, den luktar ju inget vidare och den är lite svampig faktiskt!" Skönt med syskon, haha. Foten blev godkänd i alla fall och nu ska hon ta det försiktigt i tre veckor till sen är den helt läkt. Yeyh!
 
Väl tillbaka på Fregatten blev det direkt in i duschen och sen ner till spaet. ÄNTLIGEN skulle Alice få bada. I med ungarna i poolen och jag satte mig i en stol bredvid med datorn. Då ser jag att det kommer någon och mamma som man är så läxar man upp barnen redan innan de gjort fel (haha). "Nu kommer det någon så nu sitter ni fint i bubbelpoolen!! INGEN LEK nu!" Och in kommer en norrman...i kallingar och mössa...som gör bomben i poolen... Ja, jag vet inte riktigt. Vi avbröt vårt "spabesök" och det blev häng på rummet istället. Vi gör ett nytt försök ikväll.
 
Vet inte om jag ska skratta eller gråta riktigt... 
 
Nu ska vi göra oss lite fina och sen ska vi gå ner och äta middag. Jag tänker inte läxa upp barnen innan maten. För om sanningen ska fram så har jag faktiskt riktigt duktiga barn. De går till och med fram till personalen och tackar så mycket för maten efter frukostbuffén utan att jag ens sagt något. Ikväll blir det lite mer bad (förhoppningsvis), lite vin till mamman, buggträning (utan gips) och mys nere i loungen. Bra semester!
 
over and out.
 
//Meekatt...

4 kommentarer :

 1. Åh, herregud..! Tack för det goaste garvet på länge - ungarnas miner är underbara! ♥♥♥ Kramar
  *skrattarsåvolangernahoppar!

  SvaraRadera
 2. Hmm... ser ut som en mörkare fläck där på kallingarna, där bak...🤔

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är en skugga men ändå..Kallingar, really!?

   Radera
 3. Första tanken: Älskar ungarnas miner.
  Andra tanken:.....Vad sjutton for genom huvudet på den gubben så att han trodde det var ett ok beteende
  Tredje tanken: Han kanske har någon form av autism eller likanade som gör att vissa sociala koder inte riktigt förstås. Skärpning Angel, inte döma på förhand.

  SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar, då blir jag glad!