måndag 29 januari 2018

Planering, Badkarssug & Fladdrande Volanger!

Man hinner ju med en hel del när huset förvandlas till en sjukstuga. Man hinner städa en massa, plocka i skåp och lådor och fundera. Vi har ju inte bott i vårt hus så länge och jag har ju en del roliga projekt jag skulle vilja fixa med. Inga större saker men lite småfix. Hittills har jag hunnit måla en del, fixa en walk in closet, tapetsera sovrummet och pimpat mitt uterum. Men jag har en grej jag jättegärna vill fixa och det är ett badkar! Jag har ALLTID velat ha badkar hemma men det har jag inte haft sen jag var liten. Och nu har jag faktiskt plats till det. Yeyh!

https://www.badshop.se/badrum/badrumsinredning/badkar/
Här kan man ju blogga med! ;)

Här i huset finns ett gammalt badrum i källaren som numera används som förråd. (Eller soptipp/kaos/förråd) Vi kallar det för "Massmördarbadrummet" eller för "Verners rum". Lite för att det ser ut som att man spelat in en slaktarscen ur en skräckfilm där...och för att Verner är spöket som förföljer oss lite. Men här är inget vatten inkopplat och det är ett alldeles för stort projekt som kommer kosta alldeles för mycket pengar att fixa till. MEN! Jag har en jättestor(!) tvättstuga som såg minst lika hemsk ut när jag flyttade in. Nu är den dock målad och jättefin och nästan alldeles tom. HÄR har jag ju gott om plats för att ställa ett badkar! Fatta så mysigt att kunna krypa ner där på kvällarna...med ett glas vin och lite tända ljus. Underbart! (Tills man ser en spindel i taket eller en naken unge kommer och gör bomben...men iaf!) Jag måste skaffa ett badkar! I samarbete med Badshop.se som har en massa fint kan jag tipsa om lite fina badkar och annat fint till badrummet till er som är i renoveringstankar. Bra priser, bra kvalitét och fria leveranser på 2-5 dagar! Passar mig utmärkt som helst vill bli klar i förrgår med det jag börjar planera idag, haha. Sån é jag.

https://st.badshop.se/productimages/0x0/7d798779-bf77-4a99-98e1-34a0d739ffee/bubbelbadkar-bathlife-flit.jpg

Badkaret ovan är ju skitsnyggt...tills jag börjar fundera på hur man ser ut när man ligger där i. Jag ser framför mig hur semlevolangerna fladdrar runt där i bubblorna och det är INGEN vacker syn, haha. Vem vill se det?! Detta går fetbort. Men snyggt är det!

Jag ska spana vidare men jag vill ha ett badkar som är djupt nog så man slipper rulla runt för att bli blöt på ovansidan (<-- bara en med volanger och stora bröst kan relatera här, haha) och det ska stort nog för två personer...för det är ju  väldigt mysigt.

https://www.badshop.se/badrum/badrumsinredning/badkar/bubbelbadkar/bubbelbadkar-bathlife-vighet/p-573510
Ett sånt HÄR vill jag ha!

Massor med bra kampanjer nu så kika in på Badshop.se.

over and out.

//Meekatt...


Lämna gärna en kommentar! ♥

11 kommentarer :

 1. Camilla, med volanger och djupt badkar!29 januari 2018 23:37

  "Jag ser framför mig hur semlevolangerna fladdrar runt där i bubblorna och det är INGEN vacker syn, haha. Vem vill se det?! Detta går fetbort." HAHAHA!! Kände exakt samma när jag såg det och skrattade utmitt vin när jag läste din text!

  SvaraRadera
 2. Jag älskar mitt badkar och hade inte kunnat leva utan det. Ligger en stund varje kväll och slappnar av det är perfekt om man har svårt att somna på kvällarna. Och roligt för barnen och man slipper tjata om dusch hela tiden. Så kör på. Ut med spöket och in med ett badkar!

  SvaraRadera
 3. Läste ifatt lite på bloggen efter att ha varit borta ett tag och ser att du varit i USA igen. Så jäkla snygg är du! Och underbart rolig! Sluta ALDRIG SKRIVA!

  Badkar är härligt, vi köpte ett fint men badar tyvärr sällan. Aldrig badat ihop ens, hehe. Borde vi kanske prova! ;D

  Ha en fin vecka i Halmstad!

  Kram Anne

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh, tack!

   Ja, det borde ni verkligen prova! Kläm ner er, ta med en flaska bubbel (och 100 gram Geisha) sen blir det åka av, haha.

   Ha en fin vecka...i badkaret! ;)

   Kram!

   Radera
 4. Jag har en äldre modell av det du vill ha. Kan meddela att fronten gulnar. Men om det kvittar i tvättstugan blir det nog bra. Det är härligt att bada i och även om jag har små volanger (för att inte tala om brösten) så blir jag definitivt blöt även på ovansidan utan att göra "death rolls"!

  SvaraRadera
 5. Marie (stalkervarning va??) haha31 januari 2018 23:34

  Åh, klart du ska ha badkar! Jag bor på Flädervägen (bakom dig) och kommer och badar! Betalar med vin och Geisha! ;D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha, du är välkommen! Hojtar till när det är installerat!

   Radera
 6. Klart du ska ha badkar! Min bästa kompis i huset, man kan låsa in sig i badrummet nån timme, läsa, bubbla, dricka nåt gott o sen somna en stund!
  För ett tag sedan slog vi till o köpte även ett utespa, så jäkla mysigt att ligga där ute under stjärnorna o bubbla!

  SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar, då blir jag glad!