måndag 29 januari 2018

Magsjuka, Ny kärlek & Misären!

Alltså...det är ju ingen hemlighet att jag bajsar. Alla gör det. Eller ja, alla som har en mage gör ju det. Jag har ju till och med skrivit en hel bok om mitt bajsande (mer eller mindre) som numera finns på tre språk. "Låt mamma bajsa ifred!" är en storsäljare i Norge och jag får dagligen mail ifrån mammor som hyllar mig för min brutala ärlighet både när det gäller mammalivets baksidor...och vår egen "baksida". Eller ja, själva bajsandet då. Ändå tar det lite emot att vara "brutalt ärlig" när man har en ny kärlek i livet, får maginfluensa och magen beter sig som om man var 15 år och hade druckit en halv liter hembränt utanför Ekebo. Man är inte så kaxig då...


Jag vaknade i fredags morse och kallsvettades och mådde skit. Tänkte att det nog var kaos i kroppen nu när jag fortfarande har lite jetlag efter min Los Angeles-resa. Jag sa till Micke att jag skulle gå upp och fixa kaffe och kände hur magen började bete sig som ett tivoli. Oh. My. God. Jag stod i köket och kände hur svetten rann på ryggen. Magsjuka?! Skjut mig!! Eller lite bakis efter tre glas vin kvällen innan?  Eller var det helt enkelt döden som kommit för att hämta mig?! Och den stora frågan - SKA JAG SPY ELLER SKA JAG BAJSA?! Det vill man INTE ha svar på när man har sin nya kärlek i rummet intill, papperstunna väggar och bara en toalett i huset. Inte jag i alla fall. Ja, jag är 38 år gammal och fortfarande inte bekväm med bajsandet. En del saker tycker jag man ska lämna utanför en relation. Kommer du hem till mig och bajsar med öppen dörr, ber mig klämma en finne på din rygg eller klipper tånaglarna så att jag ser eller ens hör det så dör all kärlek. Direkt. POFF. Och den kommer inte tillbaks. För sån é jag! Och jag visar samma respekt tillbaka. Jag bajsar ifred. Låt mig för fan få göra det!

www.meekattmedia.com/webshop

Så gick han då upp ur sängen till slut. Självklart skulle han ligga extra länge den här morgonen. Snooza på du bara älskling så spyr jag i en hink bakom garaget(!?)...suck. Men han kom upp och klädde på sig och jag kämpade emot allt vad jag kunde. Känslan när man vet att man inom en minut måste spy...och han går där i godan ro och borstar tänderna...haha. Alice gick in på toaletten. Precis innan hon stängde dörren vrålade jag "NEEEJ ALICE!! Du får INTE kissa! Mamma ska snart spy!!" Och Micke gick där lugnt och fint och smålog och plockade ihop sina kläder...som om vi hade hela dagen på oss. Det handlar om sekunder här!! Hallå!? Till slut fick han ett "ÅK TILL JOBBET NU FÖR FAN!" och en och en halv sekund efter att han stängt dörren började misären.


Man är inte kaxig alltså. Jag tror att jag ska dö när jag har maginfluensa. Eller ja, jag VILL dö. Jag tycker så fruktansvärt synd om mig själv och jag gråter hysteriskt. Det finns inget ynkligare läge än det här på mig. Stackars Alice stod utanför dörren och kollade var femte minut "Lever du fortfarande mamma?" och varje gång fick hon svaret "Ja, tyvärr gumman!", haha.

Det värsta var över på lite mer än åtta timmar och jag hann väl gå ner ungefär 15 kilo...kändes det som. Freddy kom med blåbärssoppa och hämtade barnen så att jag skulle kunna få dö ifred (TACK!) men ett dygn senare spydde såklart Alice hemma hos honom. Och igår kväll var Micke här...och började känna att det bubblade i magen. OH NO!? Här kom ännu en kärleksdödare och knackade på dörren och vi hade en av våra mest mogna diskussioner någonsin, haha. Överlever en relation om någon skiter på sig? Skulle man någonsin se på varandra med samma ögon igen?! Hur löser man det rent praktiskt om man skiter på sig i sängen? Jag får ångest bara jag tänker tanken och kommer inte våga fisa på en månad nu. Ja, inte för att jag brukar fisa i alla fall då... ;)

Jag älskar dig Micke. Skitmycket. Krya på dig!

over and out.

//Meekatt...ifrån misären. 

Lämna gärna en kommentar! ♥

26 kommentarer :

 1. Hahahahaha!!! Skrattar nästan så att jag skiter på mig! Du är fan inte klok katten!
  Lycko Micke som får leva med dig och som får ha de där diskussionerna som ingen annan har!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha, lycko både mig och Micke som kan ha de här diskussionerna med varandra. Vem annars kan man prata om sånt med?!

   Radera
 2. Jag dör. Ingen kan sätta ord på känslor som du. Vet exakt när man står där utanflr badrummet och tänker "Ska jag spy eller skita?" och man önskar att mannen var inlåst i en ljudisolerad bunker 10 mil bort, haha. Sexdöraren nr 1 - tarmarna!

  Heja dig som inte bajsade på dig i hallen eller dödade honom när han låg där och znoozade, hahahaha.

  Kram Annelie

  SvaraRadera
 3. Underbara du! Man kan bara älska dig! Jag håller med om toaletten och tånaglarna och klämma finne på varandra. Varför gör folk det?? *klöks*

  Kram och krya på er allihop, hehe.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag fattar inte det. Hur överlever kärleken ens?!

   Kram!

   Radera
 4. Efter 10 år tillsammmans, blev jag tvungen att att be sambon sanera badrummet efter mig i helgen. Jag hade samma problem som du, men valde fel... valde "spy", men kroppen gick all in och gjorde båda, samtidigt... Går inte in på detaljer, men jag är så tacksam över min sambo, som när jag bad om ursäkt och sa att jag skämdes senare, svarade att: "Vad ska du skämmas för? Jag hoppas bara att du kan använda badrummet nu igen, jag städade med såpa, du tål ju inte det, men jag hittade inget annat i hastigheten." Däremot var jag nära döda en granne, som från sin balkong ovanför min, slängde ner resterna av klippta tånaglar, som landade i buskarna (hade balkong på markplan) 20 cm från där vi satt och åt.... Förlåt, om jag gjorde någon illamående nu! :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det där är äkta kärlek det, när man kan städa upp äfter sin älskling när denne är sjuk utan att att det blir skillsmässa. Håll hårt i den raringen!

   Radera
  2. Haha, fy fan! Heja er som fixade detta ihop! Har ni överlevt detta överlever ni ALLT!! ;)

   Radera
 5. Ha Ha Ha alltså jag tog en klunk kaffe och det hamnade på sambon på andra sidan bordet.
  Du är helt fantastisk på att dela dina upplevelser av olika ting😂😂😂

  SvaraRadera
 6. Min ångest för att spy ensam gjorde att min kärlek/sambo fick stå och hålla mig på pannan när jag spydde, vi hade då varit ihop i några månader och ovanpå allt så var vi nattgäster 20 mil hemifrån. Vi e fortfarande ett par efter snart 24 år.

  SvaraRadera
 7. Men Malin, inte ska du skämmas för att du är magsjuk och måste använda toaletten!
  Är nya kärleken något att ha så stör det honom inte.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha, nej det stör inte honom men det stör mig. Lite som när man bajsar på sig på förlossningen och alla säger "Det är helt normalt. Barnmorskan är van!" Ja, det må hon vara men JAG är inte van vid att bajsa med ett ansikte mellan benen, haha.

   ;)

   Radera
 8. Prova magsjuka från helhevetet på gran Canaria i en lägenhet med en toa, tre magsjuka barn, en magsjuk svärmor, en magsjuk man och så jag då... resa för 26 tusen åt helvette, försäkringsbolaget starkt tveksamma till att ersätta något alls...
  Jag har lust att skicka en påse kräk till försäkringsbolaget...

  SvaraRadera
 9. Hahahaha!! Underbara du!! Skönt att du hittat någon med samma humor som du. Håll hårt i honom katten! Krya på er!

  SvaraRadera
 10. Du är fan bäst! Man kan bara älska dig!

  SvaraRadera
 11. Jag är ju en sån som kräks hysteriskt hela graviditeten - började spy runt vecka 5 (första turen till gynakuten för dropp två dagar efter) och slutade aldrig. Vårt badrum är tyvärr lyhört och i början försökte jag spy tyst men det var bara att ge upp. De flesta i min familj/kompiskrets har nog haft det nöjet. Min man fick plocka upp mig från golvet både en och tolv gånger 😝

  Kärlek överlever lite bajs, jag lovar! (Men jag vill oxå ha stängda dörrar)

  Matilda :)

  SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar, då blir jag glad!