lördag 20 januari 2018

Los Angeles, Systrar & Swedish Fika!

Ja, då var det alltså dags för min lillasyster Anna att flytta till Los Angeles för studier på Santa Monica Collage. Mitt storasyster-hjärta ville inte släppa iväg henne helt ensam ut i stora världen så jag bokade mig en biljett och följde med. Jag stannar dock inte hela utbildningen, haha. Men yeyh - nu är vi i Los Angeles och jag får visa henne runt lite och se till att vi hinner lösa lite av det praktiska som boende, mobilabonnemang och annat viktigt. Och ja - jag kan visa henne var man shoppar apbilliga märkeskläder, köper de godaste burgarna och annat viktigt med förstås. Bjuder på lite bilder ifrån våra första dagar här:
 
Kastrup innan avfärd. Och ja, alla frågar om jag är hennes mamma. Skit på er.
 
Vår lilla hyrbil, haha. ÄLSKAR den! 
 
Vi hade bokat en liten töntig bil men gick in på hyrfirman och blinkade snällt med ögonen och BAAAM. En mustang! Whoop!
 
Ja, man känner sig som en kung i den! Utom när man ska parkera och man inte har en aning om hur lång bilhelvetet är. Ser lite halvkaxigt ut när jag skickar ut lillasyster för att peka varje gång vi ska parkera, haha.
 
Så häftigt att få dela dessa första dagarna i USA med Anna! Och fantastiskt att få komma tillbaka hit. Älskar Los Angeles och är så avundsjuk på henne som ska få bo här!
 
Lika häftigt varje gång man ser den!
 
Inget alls konstigt. Alla gillar väl Starbucks?
 
På kändisspaning i Beverly Hills. Vi passade även på att välja ut Annas framtida hus. Där kommer vi trivas!
 
Rodeo Drive Baby! 5000 dollar tar de i "inträde" om man vill handla i den här butiken. Rimligt ändå! ;)
 
Mer Rodeo Drive...
 
Fint hus till Anna. Upptaget av Justin Bieber just nu men han flyttar nog snart. Annars verkar det vara plats för två...och en storasyster!
 
Självklart käkade vi burgare på Johnny Rockets! BÄSTA!
 
Hollywood Blvd. Här hittar man ALLT. Och Anna såklart.
 
Efter ett dygn i Los Angeles! Kommer gå bra för dig syster! Sikta mot stjärnorna!
 
Och mitt älskade Bubba Gump på Santa Monica Pier! Här shoppades det också en del...yeyh!
 
 
Ja, och jag fick äntligen komma in på ett Walmarts, haha. Har ju liksom varit en töntig liten dröm, haha.
 
Amerikanarnas motsvarighet till Gorby's Pirog! ;)
 
 
Och små paket flingor... Freddy hade älskat USA, haha.
 
Och köttbullar om hon längtar hem! Färdigrullade och allt!
 
Outleten i Camarillo. Oh My God!! Tack bästa Majsan för tipset! En enorm butik med 70% på nästan allt. och då är det 70% på redan billiga priser. Bättre än sex. Typ.
 
Vi åt supergod lunch på Asia Fit i Camarillo...
 
...som räddades upp med en "Swedish Fika" på en bänk utanför Walmarts.
   
Nu är klockan åtta på morgonen här i LA. Hemma i Sverige är klockan 17. Anna är på gymmet (och jag bloggar och käkar muffins). Alla tror ändå att jag är hennes morsa så varför ens anstränga sig? Om en stund ska vi köra till Malibu och kolla in stranden och käka lunch. Life is good här i Los Angeles!
 
Men ÅH vad jag längtar efter mina barn och mina små katter där hemma! Och efter min älskade Majsan! Konstigt att vara här utan henne. Nu är det ju JAG som är den vuxna och som ska visa allting. Miss u!
 
over and out.
 
//Meekatt... 

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Lämna gärna en kommentar, då blir jag glad!