tisdag 9 januari 2018

Hej 2018, Förbud & Våld!

Ja, hej 2018. Jag halkar in lite sent och säger Gott Nytt År! En välbehövlig paus ifrån alla måsten är nu över. Årets tuffaste tid är förbi och jag kan återigen klappa mig själv på axeln och säga "Bra Malin. Du överlevde!" Högre krav än så har jag inte på mig själv i juletid. Hela månaden är vidrig men det har gått över förväntan. Vi har klarat av julen, nyår, Alice 10-årsdag, min 38-årsdag, 10-årsdagen sedan mamma dog och ett långt jullov...utan att hata varandra. Heja oss. Nu tar vi nya tag! 2018 ska bli ett bättre år! Heja Micke som hänger i trots att jag är omöjlig att leva med just nu.  
 
Jag inledde det nya året med ett ovanligt dumt beslut. Jag och barnen kom överens om att ha "sockerförbud" med en Lalandiaresa som mål. Heja oss? Detta gäller inte allt socker men det där onödiga som lösgodis, choklad och fika. Vi har druckit smoothies så att det står mig upp i halsen och försöker hitta andra bra alternativ att stilla tuggbegäret med. Och idag är det dag 9...
 
Hallefuckinglujah!! SEMLORNA ÄR HÄR!!!!
 
- Vill du ha en gaffel eller hur vill du äta den?
- Jag vill äta den med våld! (För sån é jag.)
 
over and out...(ifrån Cecilias i Laholm som har de BÄSTA semlorna! )
 
Obs. Säg inget till barnen för fan!!
 
//Meekatt...

5 kommentarer :

 1. Heja dig! Men semla är ju så pass matigt att ta två borde väl rimligtvis kunna räknas som lunch?? 😁😁😁

  SvaraRadera
 2. Agda den förste9 januari 2018 12:53

  Oh, vad härligt att du är tillbaka, har varit lite orolig att det hade hänt nåt tråkigt.
  Går det bra med kissarna ?
  Hälsningar Skåne.

  SvaraRadera
 3. Så roligt att du är tillbaka! Jag läste din blogg jämt för några år sedan och när jag nu i december återupplivande min dator hittade jag den igen i favoritfältet :-) Helt rätt tänkt med semlan, förbud är till för att brytas och jaaa, 2018 SKA bli ett bra år!

  SvaraRadera
 4. Meekatt is back!!! Bästa nyheten på länge!! Sluta aldrig skriva!

  SvaraRadera
 5. Äntligen ett inlägg från katten! Skönt att du mår ok! Semlor kan man INTE va utan och de kalorierna räknas INTE!

  Välkommen tillbaka snygging!

  Erik

  SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar, då blir jag glad!