söndag 21 januari 2018

College, Hubba Bubba & Party i Hollywood!

Efter Malibu körde vi till Santa Monica och letade upp Annas nya skola. Vi gick runt på området och kikade, jag hittade en öppen dörr så vi kunde ta oss in och spana i korridorerna och i salarna lite och det känns lite som att va med i en film, haha. Jag tycker att allt är skitcoolt. Stackars Anna som får släpa runt på sin storasyster som blir starstruck bara hon ser ett elevskåp, haha. Men nu vet jag var hon kommer gå, var hon kommer köpa sitt Starbuckskaffe, sitta och plugga, spana på grabbar och jag vet att det luktar Hubba Bubba i korridorerna. Känns tryggt på något vis att veta var hon ska vara och kul att känna igen sen när hon berättar. Känns lite som att det är mitt barn som ska börja här. Usch för att åka härifrån imorgon och lämna henne...men YEYH för henne som kommer att ha det HELT FANTASTISKT här!!


Träden!! En gata utanför skolan i Santa Monica. Magiskt!

Santa Monica College! På riktigt liksom!

Här ska hon plugga Business Marketing. Sen ska hon bli framgångsrik och flytta hela sin familj till Los Angeles. Tack på förhand Anna. Känn ingen press! ;)

Jag känner också att jag "belong" där ju!?

Eget mini-Starbucks på området. Praktiskt!

Och pool!

Och såklart en sån här plågoplats. Jag provsprang en runda, kändes skitbra. (Nej, det är inte jag på bilden utan Kenny, 86)

Tack för det!  


Här kan hon sitta...alldeles ensam och sakna sin storasyster...och ta en Swedish fika, haha.
  
Stackars Anna fick posera överallt för en stolt storasyster, haha.

Vi smög in och kikade lite med. Ser ju ut...som på film, haha.

ja, jag tycker till och med korridorerna känns coolt. Jag börjar nog bli gammal och sentimental...

Och vi behöver inte vara orolig för att hon ska gå hungrig. Här på campus hittar man hela kostcirkeln!
  
3rd Street i Santa Monica i strålande sol! Här fyndade vi inne på Guess. 70% is da shit!

3rd Street promenade

Och SJÄLVKLART tog jag med Anna till The Cheescake Factory! Hit MÅSTE man!

Fina syster! Vi lämnade dock restaurangen spyfärdiga efter monsterstora Cheescakes, haha.

Och kvällen avslutade vi i bubbelpoolen hemma! Lovley!

Eller, ja...avslutade och avslutade. Anna är ju 20 år gammal och ville parta. Själv är jag en gammal tant som vill ligga i sängen och kolla på Netflix. Så Anna gjorde sig apsnygg och jag satte henne (ENSAM!?) i en Uber till Hollywood. Stod nästan och grät på trottoaren när hon åkte iväg ensam, haha. Som att vinka iväg Alice! Men hon träffade sina nya roommates, festade på 1OAK och kom lyckligt hem igen vid två inatt. Då kunde storasyster slappna av, haha.

Idag har vi vår sista heldag och vi ska bege oss till Laguna Beach. Ikväll ska vi gå ut och käka med fina Sandra som låter oss bo i hennes fina lägenhet. Sen är det dags att säga hejdå och åka hem...
 
  
Hjärtat brister lite... "Lassangiles". ÅH! Fina tös! Tänk om 10 år är det kanske Alice jag lämnar här. Oh my god. Det kommer ALDRIG hända. Då följer mamma med!

over and out.

//Meekatt...

2 kommentarer :

  1. Lycko din syster som fick ha med dig sin första tid i Los Angeles!! Kan inte tänka mig en bättre eller roligare resekompis. ♥

    SvaraRadera
    Svar
    1. Vi hade det super! Underbar resa att göra ihop!

      Radera

Lämna gärna en kommentar, då blir jag glad!