onsdag 13 december 2017

Sminkfest, Geisha & Glitter!

Igår blev jag medbjuden till en "Make Up-fest" på Make Up Store här i stan. Vi var nio brudar son samlades i butiken, bjöds på bubbel (och GEISHA!) och fick prova roliga peruker och en massa smink. Skitkul hade vi verkligen!! Jag föreslog att alla skulle inleda med att presentera sig med namn och yrke (som passade vår nya look). Jag blev Gunnel (född Gunnar) och jobbade som prostituerad.
 
Jag var sämst på att applicera glitter och kom hem med glitter ÖVERALLT utom på ögonlocken. Men skit i det! Jag är ingen glittertjej i alla fall, haha. Jag gick all in och provade alla perukerna...och länsade på all Geisha (såklart) istället. För sån é jag.
 
 
Som en godisbutik!
 
Snygga gänget! Jag cyklade genom hela stan och hem i den röda peruken, haha. Bästa köpet! (Och varmt om öronen!) 
 
 
Snygga Majsan och jag! Man borde ju köpa en massa peruker och byta färg varje dag!  
 
Spillfritt bubbelglas! Bästa!
 
Elton tyckte jag var skitcool och påminde om tjejen i Sportacus! Alice sa "Har du den så någon av mina kompisar ser dig så förstör du mitt liv!". Mouhaha. Game on!
 
En riktigt kul kväll! Tack för det tjejerna på Make Up Store! Det måste vi göra om! En riktigt bra start på en tjejkväll! 
 
over and out.
 
//Meekatt...

2 kommentarer :

  1. Tack för du alltid är du ! En skit tuff brud ❤️❤️❤️Love u

    SvaraRadera
  2. Vrålsnygg i peruken!! Och de där glasen vill jag ha!! Kan man köpa, tror du?

    Puss och kram

    SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar, då blir jag glad!