måndag 4 december 2017

Meekatt goes Julstämning!

Då var vi äntligen i december månad och julen närmar sig. Jag har ju bestämt mig för att ta "revansch" på julen det här året. De sista 10 jularna har varit jättejobbiga för mig. Mamma dog på kvällen före julafton 2007 och jag satt höggravid. På julaftons morgon kom de och hämtade mamma...och den 31 december födde jag Alice efter 5 dygn på BB. Det har varit tuffa år sen dess men jag känner att det här året - även om det varit ett fruktansvärt tufft år för mig - är året då jag fick ny luft under mina vingar. Jag har väntat på att den där luften skulle komma av sig själv...vilket den inte gjorde. Så jag förändrade allting. Allt som gick att förändra. Och även om allting inte är bra så fick jag ny luft, nya perspektiv och jag har lärt mig att klara mig själv. Det ville jag och det behövde jag. 

Så ja, nu ska jag försöka att inte tänka på allt det jobbiga den här julen och istället fokusera på att ha en mysig julafton tillsammans med människor jag tycker mycket om och försöka ge barnen en toppenmysig jul! Det kanske slutar med att jag ligger i fosterställning i badrummet och klunkar kall vinglögg och hetsäter Alladinasken i min ensamhet, haha. Men jag ska verkligen försöka!

Jag tänkte att jag ska komma med ett bra tips varje dag i december. Nu ligger jag ju redan lite efter så ni får tre tips på en gång! Det första tipset kommer ifrån Rusta. (Och nej, jag är inte sponsrad.) Bokstäver med ledbelysning som man kan hänga i julgranen:

Superfina ju!? ;)

Och det här huset i Halmstad! Jag bara älskar det. Det ligger på Furuvägen och jag går förbi det varje dag. Man bara väntar på att Clark Griswold ska komma ut genom dörren när man går förbi, haha. Underbart!

Den nya glöggen ifrån Blossa - jättegod! God både varm och kall. Ska tydligen vara indiska smaker som mango, spiskummin och chilli. Riktigt god! Premiärdrack efter julskyltningen igår tillsammans med pepparkakor och ädelost. Hello december - I like you och allt socker man kan få, haha. 


Nu ska jag göra mig i ordning och köra till Betty i Skåne och rida islandshäst. Vi får väl se om jag ens kommer upp på häststackarn men jag ska göra ett försök, haha. Jag ska bara ta på mig alla klädesplagg jag äger först så jag slipper frysa ihjäl...hm. Wish me (och hästen) luck! 

over and out.

//Meekatt...

1 kommentar :

  1. oj vad tufft :( men du gör helt rätt... även om de är svårt men jag tror du kan klara de.. med hjälp av barnen och familjen.. <3
    kram på dig..

    SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar, då blir jag glad!