tisdag 12 december 2017

Kärlek, Polarna & Nytt jobb!!

Alltså, jag har blivit mamma igen och har inte riktigt tid att sköta mitt jobb nu. Jag ska ringa Försäkringskassan och ansöka om "kattmammaledighet" ett par veckor. Man kan liksom inte titta sig mätt på dem. Jag tycker till och med att de är gulliga när de hänger med klorna uppe i gardinerna, haha. Jag har förvandlats till en crazy cat lady och går upp klockan tre på nätterna för att kika i korgen om de mår bra.
 
Och ja, de är små. Får massor med mail och skäll för att katterna är "för små". Ni behöver dock inte vara oroliga. Jag har inte kidnappat dem för att jag vill ha "minikatter". Deras mamma övergav dem för längesedan och jag agerar kattmamma åt dem på heltid. Alternativet är ju att ingen sköter dem men tydligen är det bättre för en del..? Katterna har det jättebra - det kan jag försäkra er om. De äter själv sedan två veckor tillbaka, är rumsrena och kelna och busar och leker som galningar. De får MASSOR med kärlek.
 
Häromdagen bakade jag Lussekatter! Heja mig!
 
Alltså, det blir inte gulligare än såhär. Fina Baileys!
 
Alltså...jag blir ju mobbad för att jag har stulit Alice randiga pyjamas. Tydligen är den ful och tydligen har vuxna inte pyjamas. Och speciellt inte randiga! Men halli hallå!? Kolla det här då:
 
 
Ja, ni ser ju alla att jag är en PERFEKT match i den här underbara lilla familjen! Jag packar min fula pyjamas, ungarna och mina kattbebisar och flyttar in direkt. Crazy cat lady goes randig Supernanny! Fatta vad mysigt!? Jag som känner mig alldeles nyförlöst och lycklig - och de som precis fått tvillingar. Vi kan alla tre gå runt där i vår "Polarn & Pyret-dimma" och bara vara lyckliga tillsammans...och dofta på våra bebisar. Underbart!!
 
over and out.
 
//Meekatt...
 
Vill ni se mer av mina bebisar så kolla Instagram under Meekatt & #meekattungarna

7 kommentarer :

 1. Dina kattungebebisar är så söta så jag svimmar! Och ja, man kan inte annat än skratta även när man ser kattungar som jagar varandra hejvilt upp i gardinerna. Man kan helt enkelt inte sluta titta på dem! Hälsningar från Anne.

  SvaraRadera
 2. Jag hade en katt som var två veckor när han flyttade hem till oss. Alternativet var att svälta ihjäl, då vildkattmamman övergett honom. Han mådde toppenbra och fick beröm av veterinären för att han var så fin. Det syns på bilderna att dina bebisar mår bra, skit i vad andra anser är rätt. 😻

  SvaraRadera
 3. Lycka till med de två buskatterna =) Du har många roliga år framför dig.

  Alltså, de här människorna som säger att vuxna inte har pyjamas, Vad är deras grej? Pyjamas är ett av de skönaste plaggen som finns. Onepiece har ingenting på pyjamas =)

  SvaraRadera
 4. Herregud om de är 11 eller 12 veckor när man hämtar dom spelar nog ingen större roll om de äter själva och är rumsrena vilket de blir väldigt fort. Jag tog min katt när han bara var 9 veckor och han blev nästan 17 år så no worry, dom ser väldigt pigga och välmående ut och överdoserade av kärlek <3

  SvaraRadera
 5. Sä himla fint av dig att du tar dig an de söta små liven. Att en del är negativa och ger dig skit kan ju inte följt dig något innan för du är ju ingen elak människa. Kram till den nyförlöste från Lisa Benjaminsson

  SvaraRadera
 6. Randigt regerar :-) Och det där med övergivna kattungar.. Jag hade en sån kattmamma.. Hon bara tittade misstänksamt på sina bebisar och tänkte "ALDRIG att dom där får komma för nära mig" Det syntes lång väg.. Hon fattade liksom noll! Som väl var hade jag ännu en kattmamma som gullat sig igenom ett par kullar redan.. och hon tog över ansvaret.. :-) Men jag tror att du duger du också som extramamma! :-)

  SvaraRadera
 7. Jag garvade som fan åt detta när jag såg det på Instagram. Så klockrent! Såklart att du SKA åka med kissekatterna och allt. Givetvis! Just nu ikväll så sitter jag och grejar lite med min blogg i hopp om att få tillbaka mitt intresse och framför allt flyt igen. Hittar man nånsin tillbaka? Hur som helst.... då kollade jag igenom de bloggar jag följt VÄLDIGT länge och där i högen ligger ju Du! Och så fick jag syn på detta inlägg igen och ja, jag garvade lit emycket igen! I LOVE IT! /Jessejonsson på instagram (jag brukar kommentera-haha)

  SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar, då blir jag glad!