tisdag 21 november 2017

Mancold, Ragg & Lasse Stefanz!

Jag har drabbats av världens "mancold" här och ligger nerbäddad och tror att jag ska dö. Influensa deluxe med feber och ont i HELA kroppen. Värdelöst. Så går det när man är på Ekebo och "gnussar", haha. Men hey - bästa helgen på evigheter. Fredagen och lördagen var skitroliga och dansen i lördags var bland det roligaste jag gjort! 

Fredagssminkningen - efter 30 minuters slagsmål med lösögonfransar och lim, haha. Heja mig?

Och så fredagsdrinken då...en MASSA hotshots! Igen... (Jag lär mig aldrig)

Vi hade ju en återförening på Boom Boom Room här i Halmstad för alla oss som jobbat på Lokaldelen. Jag hade känslan att "ingen känner mig för det var 10 år sedan jag jobbade där"...men alla känner ju apan ingåg jag ganska snabbt. Jätterolig kväll, för många shots, nya vänner, dans på Foxen, ett skrapmärke på knät, kebab klockan halv tre och sen taxi hem. Whoop! 

I lördags var det ju dags för Lasse Stefanz och jag var skitnervös. Ville kräkas när vi närmade oss parkeringen, haha. Men det var nog den roligaste kvällen på länge. Jag som var rädd att ingen skulle vilja dansa med mig (för att jag är apdålig på det, haha) fick gömma mig på toaletten för att få pausa benen. Så jäkla kul. Är man bara modig och erkänner att man är nyörjare så tar grabbarna det ganska lugnt...oftast. En del kastar dock runt en så att man inte vet vad som är upp och ner till slut men det är bara att försöka hänga med. BRA träning för benen i alla fall för jag har fortfarande träningsvärk.

Legenden...tydligen, haha.

En av de första danserna var med en stilig skåning som luktade mumma. När jag sa att jag var nybörjare sa han: "Då tar vi det lite lugnt i början! Vill du öva på en vanlig dans eller en mer erotisk dans?" Bra fråga tycker jag och svarade "Jag behöver väl lära mig båda men vi börjar med den vanliga?". Båda sorterna gick bra. 

Jag dansade med allt ifrån 19-åringar till 71-åringar. Det fanns verkligen människor i alla åldrar där. Jättekul. Amanda var också skitduktig på att dansa så det var lyckat! Sen fanns det ju en hel del mindre mysiga grabbar med. En stalkade mig ganska friskt under kvällen. Jag gick utanför dörren för att slippa honom och ta lite luft och han följde såklart efter. Då tittar han på mig och säger: "Jag är ju lite äldre än dig...men du skulle bli chockad om du såg vad som fanns under min skjorta - det lovar jag!" Jag kontrade med "Du skulle nog bli chockad om du fick se vad som fanns under min klänning med. Jag har hudfärgade "håll-in-magen-trosor" ändra upp till hakan". Sen gick jag in. Han slutade stalka mig.

Men ja, yeyh för en TOPPENROLIG kväll, en massa rolig dans, kul samtal, konstiga samtal, bra musik och en massa skratt. Detta ska jag och Amanda absolut göra om! (Jag får nog gå en buggkurs först bara...) Någon som är sugen på att dra ihop ett gäng och åka ihop så förfestar vi hos mig! ;)

Tack Kenta & Agneta för skjuts och sällskap! Och tack Amanda för en rolig kväll! Nu ska jag fortsätta ha 39 graders feber och tycka synd om mig själv.

over and out. 

//Meekatt...

12 kommentarer :

 1. Men helvete vad vacker du är kvinna! JAG vill med ut och dansa. Jag kan vara chaufför! ;D
  Kul att det var lyckat i helgen, tråkigt att karlarna inte uppför sig bara. Men du har skinn på näsan så vi behöver inte oroa oss för dig, hehe.

  SvaraRadera
 2. "Du skulle nog bli chockad om du fick se vad som fanns under min klänning med. Jag har hudfärgade "håll-in-magen-trosor" ändra upp till hakan". HAHAHAHAHAHAHAHAHA!!!!

  BARA ÄLSKAR DIG!! Vi drar ihop ett gäng brudar ifrån halmstad och drar och dansar ihop!! Min man får va taxichaufför, vi förfestar hos dig och jag kan lära dig bugga som en drottning, haha.

  SvaraRadera
 3. Tack för dansen i lördags snygging. Du var ju jätteduktig för att vara nybörjare, bara svårt att få till en dans med dig för alla svärmade runt dig.

  Och nu har man blivit bloggläsare med. *asg*

  Kram Richard (lammkött som du kallade mig, haha) Hoppas vi får fler danser framöver!

  SvaraRadera
 4. Men jösses så kul! Det lär bli fler dansturer...bästa hälsningar från Anne.

  SvaraRadera
 5. Fantastiskt trevlig kväll i fredags �� Trött i mössan på lördag men det var det värt. Kebaben gav dock vitlökssviter som drabbade familjen dagen efter ��

  SvaraRadera
 6. Jag vill också följa med ut och festa med dig!! Kan ju bara bli kul!!

  Kram Helena (ensamstående uttråkad mamma i Halmstad)

  SvaraRadera
 7. Hahahaha, trosorna!! Du är bäst!!

  SvaraRadera
 8. Så fin du är Malin!

  SvaraRadera
 9. ÄNTLIGEN MALIN!!
  Gnuss och foxx wow Du är på G😁
  Det var inte dansen som gav Dig läskiga baciller måste vara Lasse Stefanz...... https://youtu.be/JC0tDpwRlEc

  SvaraRadera
 10. Jag vill följa med någon gång ❤
  Kram Cathrin

  SvaraRadera
 11. Så mycket bra din helg innehöll! Man ska försöka ha så roligt man kan tycker jag. Imponerad att du höll humöret uppe trots stalking. Jag fattar inte mig på såna typer och det blir lätt lite trist...

  SvaraRadera
 12. Du är ju i alla fall på att sätta på fransarna bättre än jag haha!

  På min blogg får du läsa om psykisk ohälsa , inspiration , tips och mycket mer!

  SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar, då blir jag glad!