tisdag 3 oktober 2017

Waka waka, Stress & Paul Anka!

Tre minuter i åtta sladdade vi in på skolgården i Mellbystrand med Meekattbilen i morse - spelandes "waka waka" på högsta volym. Ska man komma sent och bli uttittad så kan man lika gärna göra det med stil, haha. Elton höjer volymen, jag sjunger högt och Alice skäms i baksätet i vanlig ordning. Såna é vi.

Jag tycker att jag är ganska organiserad hemma och har koll på allting men det blir ändå alltid lite kaos den sista kvarten. Alice skulle ha med sig frukt, majskakor, regnkläder och lappen om utvecklingssamtalet. Vi skulle även planera eftermiddagens cykeltur till kyrkis som är efter läxhjälpen, leta efter spraybalsam och fundera över om höstjackan är hos mig eller Freddy. Elton skulle ha med sig gympakläder, låneböckerna, sitt pokémonalbum, sparkcykel och hjälm, extrakläder att lägga i lådan, nya regnkläder då de andra försvunnit spårlöst i kapprummet...och stövlar. Jag är alltid genomsvettig när jag väl kommer ut i bilen. Och då kommer alltid ett "Vänta mamma!! Jag glömde väskan i hallen!!" Suck. Men vi har i alla fall ganska roligt när vi väl kommer iväg. Igår var det "Gyllene Tider" och idag "waka waka"...varvat med Paul Ankas "Diana". Tydligen Alice nya favoritlåt. Jag fattar ingenting...

Alltså...vad hände med Samir och Viktor?! Eller Katy Perry?? Kom igen Alice!?
 
Jag hann ända till Eurostop i stan innan jag märkte att jag fortfarande hade Paul Anka på repeat. Vadå stressad? Då hade jag dessutom hunnit med en runda inom Freddys jobb i Laholm också för att försäkra mig om att han lever. Det gjorde han och mitt utmattade jag bröt ihop lite av lättnad. Hade han varit död nu hade jag gett upp hela jävla föräldraskapet kände jag på vägen dit. (Och ja, det är lite mycket nu och det resulterar i katastroftankar...tydligen.) Gympakläder, läxor, aktiviteter, kalas, låneböcker, frukt, extrakläder, stövlar...och så repeat på det. Hatten av till alla ensamstående föräldrar som gjort och gör detta dag ut och dag in. Jag. Är. Helt. Slut.
 
Igår köpte jag två hinkar på netto. Nu är jag förberedd på vinterkräksjukan också. Slår den till kan alla tre spy samtidigt...och lyssna på Paul Anka på repeat.
 
over and out.
 
//Meekatt...
 


3 kommentarer :

  1. ...du skriver så roligt så jag skrattar ihjäl mig...det är ju lite synd om dig som måste stressa så hemskt men jag skrattar ihjäl mig i alla fall. Bästa hälsningar från Anne.

    SvaraRadera
  2. Du är jo kungen katten ❤️😂

    SvaraRadera
  3. :) Jag hoppas att mitt mail kommit fram? Skickade förra veckan och förstår om du uppenbarligen har fullt upp som jag ser :D Hoppas du får lite tid över. Vore verkligen guld värt. Stor kram

    SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar, då blir jag glad!