onsdag 11 oktober 2017

Ut ur garderoben, Hunger & Pimp my car!

Alltså...jag bara älskar h&m! Det finns så fantastiskt roliga kläder där nu inför Halloween. (Ja, jag vet att alla ska hata h&m både för att det är fattiga människor som syr kläderna och för att de delar upp kläderna i (gud förbjude!) "Tjej- och Killavdelning") men jag handlar där i alla fall. Jag tycker dessutom att det är oerhört praktiskt med uppdelningen. Sån é jag. Hate me.
 
Elin var på besök igår och jag tvingade såklart in henne i provhytten med famnen full av fula och roliga kläder. Det är sånt jag pysslar med på dagarna när alla andra är på jobbet, haha. Jag jobbar hellre på kvällarna och nätterna. Igår trängde jag ner volangerna i den här fantastiska dräkten:
 
Den är väl helt fantastisk?! Haha
 
Elin var lite skeptisk till själva "behovet" här men jag ser många självklara användningsområden:
 
1. På halloween. Såklart. Jag tar på dräkten och knackar på hos alla mina nya grannar och kör ett "Bus eller Godis". Inget konstigt alls.
 
2. Hota att ha på den när man ska följa med barnen till skolan när de vägrar hjälpa till hemma. (Kan riktigt höra Alice "Du förstör mitt liv mamma!!!"
 
3. Hos tandläkaren nästa vecka. Bara för att få se minen hos alla andra i väntrummet. (Hos gyn blir knepigt då man måste sitta helt naken i gynstolen när man krånglat sig ur den.)
 
4. Föräldramöte. (Kommentar överflödig)
 
5. Åka till Micke och lämna en matlåda på jobbet. (Mouhaha)
 
6. På barnens kalas i helgen?
 
7. En helt vanlig storhandling på Ica Maxi.
 
Jag ser bara möjligheter här och tänker att det behövs lite mer "casual" i höst. Just nu tittar jag på Partiledardebatten och känner spontant att Herr Talman hade lyst upp hela "Penis-salen" i en skelettdräkt!
 
Förutom att tvinga Elin att prova konstiga kläder (och äta hela tiden igår) så tog jag med henne till Volvo här i stan. Jag gick in och fram till receptionen och sa "Hej, jag har backat in i en massa saker och behöver köpa lite färg!" De skickade mig vidare till en annan grabb som snällt hjälpte mig:

- Hej, jag har backat in i lite soptunnor och sånt och behöver lite färg till bilen.
- Det fixar vi. Regnr?
- MFRXXX..."Motherfucker". (Jag måste. Varje gång).
- Yes, där har vi den. En vit Motherfucker? (Haha!! Äntligen någon som kontrar! Tack!)
 
 
Jag lämnade med vit färg till "Motherfuckerbilen". Tydligen är det som ett nagellack så det lär ju vara lätt fixat. Hur svårt kan det va? Lite nagelfil och på med färgen bara. I värsta fall får jag be min nagelkille på Brogatan om hjälp. Jag berättade även att jag slarvat bort koden till min "Volvo on call-app" och därför tvingas skrapa rutorna med mitt Ikea Family-kort och fick en hel hög med isskrapor med. Bra grabb det där! ;)  
 
Nu - en krönika att skriva och sen jobb på mitt manus och lunch. Ja, jag är alltid hungrig. Alltid. Jag ska bara försöka slita mig ifrån Partiledardebatten. Kan inte sluta fundera på vem Annie Lööv sms:ar med, varför Jonas Sjöstedt har så smal slips och varför Jimmie Åkesson fortfarande får vara med och leka demokrati. Och varför Herr talman inte har en skelettkostym...
 
over and out.
 
//Meekatt...

1 kommentar :

  1. HM gör mycket bra också http://about.hm.com/sv/sustainability.html
    Jag handlar också där. Dessutom har de bra priser till skillnad från många andra.
    Jag skall vara Harley Quinn på Halloween fast jag går all in sexy style istället för hm, något kul måste man ju få ha efter 45

    SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar, då blir jag glad!