tisdag 10 oktober 2017

En Snopp, En Göteborgstripp & En Joker?

Igår körde jag upp till Göteborg för att träffa Agathe - min redaktör på Panta Forlag. Åh, vad jag saknat Göteborg och att sitta på Rubinen och skriva. Jag måste helt klart åka upp snart igen och låsa in mig för lite koncentrerad skrivtid...och en läsarträff kanske! Vi hade ett givande möte inne på Espresso House på Avenyn som avslutades med selfies under (och utvärdering av) Poseidons penis på Götaplatsen. Skönt när man kan vara sig själv liksom...även i "vuxna" sammanhang. Vi konstaterade att Götaplatsen är vacker, att det är höst och att Poseidon har två gånger så långa tår som penis. Ovanligt...misstänker jag.
 
Fina Agathe, påskrivna kontrakt & bra planer!
 
 
Det är fortfarande lite "nyp-mig-i-armen-känsla" på det här. Meekattboken ska ut i världen och uppföljaren är snart i hamn. Yeyh!
 
Med mig till Göteborg hade jag min vapendragare och bästa vän Majsan. Vi brukar kalla oss "Katten & Majsan" men här blev det tydligen något fel.
 
Vad ska man säga? H&M's höstkollektion imponerar stort - både på oss, personalen på h&m och alla som försökte prova kläder i lugn och ro. Dräkten var ganska smidig att komma i men träningspasset som krävdes för att komma ur skiten var dock inte lika imponerande. Men hey - bra köp! Jag tänkte att jag skulle ta på den och köra och hälsa på Micke på jobbet en dag...det har jag ju aldrig gjort. (Förutom när vi träffades för första gången.) Då var jag dock inte klädd som Joker...vilken kanske var tur? Misstänker att vi inte blivit ett par då...
 
over and out.
 
//Meekatt...

2 kommentarer :

Lämna gärna en kommentar, då blir jag glad!