tisdag 12 september 2017

Warner Bros. Studio Tour, Friends & Batmobilen!

Idag har vi haft ännu en fullspäckad men superhärlig dag här i Los Angeles! Vi började med att åka till Warner Bros. Studios för att ta del av deras rundtur som vi hade förbokat hemifrån. Väl på plats blir man ju starstruck bara man ser loggan, haha. Sån é i alla fall jag. Tur jag hade en vuxen (Majsan) med mig som kunde hålla koll på mig och se till att jag uppförde mig någorlunda...
 
Whoop! Hur coolt som helst! "Gå inte innanför den gula tejpen!" Okej då...
 
Ja, till och med statyerna gör mig starstruck, haha. "Kolla Majsan!!"
 
Och vattentornet!! Wow!! Har man ju sett tusen gånger på TV!
 
 
Man fick se en massa inspelningsplatser. Besöka Gilmore Girls-husen, fiken, De olika husen från "Vänner" och en massa annat. Man åker runt och ser en massa men kan nästan inte fatta att man är där. Sen hade vi en guide som pratade så jäkla fort att man inte hörde hälften, haha. Men heja henne som lärt sig hela manuset och alla skämten utantill. ;) Just nu spelade de in Shameless så vi höll mest utkik efter de skådespelarna. Vi såg ju dock Frank häromdagen i hans trädgård så vi får va nöjda med det.
 
Här har vi honom, haha.
 
Vi körde förbi ingången till Cityakuten, inspelningsplatsen för 2,5 män...och en massa annat roligt. Vi fick gå in i en del inspelningsplatser och stå alldeles stilla och inte röra något, haha. (Jag rörde en penna. Moget.) Vi fick se alla Batmobiler, kostymer till Harry Potter-filmerna och "rekvisita-lagret" där de har typ ALLT ifrån alla serier och filmer. Galet!
 
Stage 16 - med stora loggan. På andra sidan "berget" finns Hollywoodskylten.
 
Roligast idag var att sitta i soffan från "Vänner" inne på Central Perk. Hur coolt är inte det?! haha
 
 
Ja, på riktigt liksom!
 
Också på riktigt. Hon kommer antagligen hemsöka mig inatt. Fan.
 
Huset ifrån "Vänner" där Ross och Monica bodde med sina föräldrar.
 
En fejkgata...om man behöver en, haha.
 
Smart med utbytbara fasader. Kan göra om mitt hus till värsta coola villan med lite plywood ju!? ;)
 
 
Vi fick se alla Batmobiler. Original. Körbara. Coolt!! Elton kommer tycka mamma är skitcool! Eller en apa som åkt dit utan honom...hm.
 
Synd inte detta var vår hyrbil ju!
 
Fast vafan! Batmobil - Meekattmobil! Same same...but different...liksom. ;) De lär vilja köpa in den sen när min bok säljer multum här i USA, haha.  
 
Meekatt for President!!? Hell yeah!!
 
Majsan ser mer vuxen och passande ut dock, haha.  
 
Här fick man hålla en riktig Oscarsstatyett. Tydligen skulle man inte leka med den, haha. Men jag vill tacka min mamma...och min pappa...och mina barn...och alla mina vänner...och bloggläsare...jäsp. ;) KUL hade vi i alla fall! 
 
Många flaggor på halv stång idag... 11 september. Lite konstig känsla att vara här idag. Nu längtar jag hem så att jag kan få krama mina barn!
 
over and out.
 
//Meekatt...
 

7 kommentarer :

 1. En liten korrigering kanske ? Tror det var huset som Ross och Monica bodde i med sina föräldrar....inte Ross och Rachel 😉

  SvaraRadera
  Svar
  1. Yes det var det tror bara hon skrev fel, för att vi fick se så otroligt mycket. ;)

   Radera
 2. Meekatt for President!! Det är ju det vi sagt i flera år, hahaha. Jäklar vad snygg du är kvinna. Så galet avundsjuk på din resa!

  SvaraRadera
 3. Haha, Meekattbilen!!! Love it!!

  SvaraRadera
 4. Alltså - vadå starstruck?! Jag hade klått dig med hästlängder 😂😂😂 Jag är så jäkla avis att jag kan hugga av mig ena benet bara för att få göra din resa ❤

  SvaraRadera
 5. Vilken tripp. Njuter bara av att läsa allt.

  SvaraRadera
 6. Japp Malin nu ladder vi om för Tjej-milen den 09 juni i NYC. :)

  SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar, då blir jag glad!