tisdag 12 september 2017

Meekatt goes Ellenshow!

Ännu en grej att checka av på min Bucket List. The Ellen Show!! Det var precis lika coolt som man kan föreställa sig. Nästan ännu coolare faktiskt, haha. En massa dansande, skratt och helt overkligt! Så här glad ser man ut när man får VIP-biljetter till en Ellenshow:
 
Ja, jag körde "häng" (eller "framstjärtsbyxor" som jag kallar dem) dagen till ära, haha.
 
Gänget! Tack Sandra som fixat biljetter och grymma platser till oss!! 
 
Absoluta höjdpunkten på vår resa! 
 
Här är vi på väg in!
 
 
Ja, jätteglad är man. Log mitt mentalt störda leende hela tiden så nu jag har kramp i hela ansiktet, haha.  

Nej, man fick inte fota...
 
Heidi Klum var huvudgäst!! Wiiih! Vi satt på rad två. Tjejen precis framför mig vann en danstävling och Ellen kom fram till oss och det filmades en massa vid oss så vi är garanterat med i TV, haha. Imorgon sänds det här i USA och jag ska kolla upp när vi kan se det i Sverige.
 
Ännu en "nyp-mig-i-armen-dag". Jag och Majsan avslutade med att köra runt i Hollywood och Beverly Hills finaste kvarter och spana innan vi körde hem. Imorgon ska vi upp tidigt för att köra till Hollywood igen för  att va publik i Dr. Phil Show! Sista heldagen här...sen åker vi hem på onsdag. 
 
over and out.
 
//Meekatt... 
 

3 kommentarer :

 1. Herregud du har bombat med inlägg... nu har jag läst i kapp och jag är inte alls svartsjuk..... Inte det minsta... inte ens pytte... BARA så in i HELVETE avis!!!! Vill med va där! Puss på dig och fortsätt uppdatera... känns om jag i alla fall är där lite ....
  Puss Maya

  SvaraRadera
 2. Men så fruktansvärt COOLT! The Ellen Show.... WOW! Då måste jag kolla det programmet lite extra när det sänds :)

  SvaraRadera
 3. HUR gör man för att kolla på Dr. Phil?!? Det är nämligen på min bucket list :D
  (Sen måste jag säga att jag är jätteavis på er resa, den verkar helt kolossal!!)

  (Och Bubba Gump har svingoda drinkar)
  (Och fried mac'n'cheese på TPC är typ det gottaste jag käkat!)

  SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar, då blir jag glad!