lördag 2 september 2017

Lördag, Krönika & Tjatiga ungar!

Lördag morgon och vi har redan hunnit städa, baka och äta scones, plocka de sista plommonen ifrån gräsmattan och se lite film. Jag började dagen ute på trappen med kaffe iklädd tjock jacka och Meekattmössa, haha. Jag ÄLSKAR hösten!! Lördag betyder också krönika i Hallandsposten. Den här veckan handlar det om Los Angeles...såklart...och min usla engelska. Klicka in er och läs!
 
Igår var vi lata hela dagen. Vi var på Viktoriakliniken med Alice som har halsfluss, hämtade medicin och låg mest hemma i sängen och slöade. Stor eloge till läkaren på Viktoriakliniken som var helt fantastisk. Alice grät hela vägen dit för hennes stora skräck i livet är halsprov. Sist kräktes hon nästan när de grävde runt helt brutalt. Nu har vi ju flyttat och listade om oss igår till Halmstad och in kommer världens trevligaste läkare som gör alla rätt. Han pratar med ALICE som ju faktiskt är patient - istället för med mamma som många andra gör. Alice kände sig hur trygg som helst. Han kom överens med Alice om att ett halsprov var viktigt, tog det superförsiktigt och Alice kände nästan ingenting. På vägen hem sa hon "Nästa gång går vi till honom mamma för han var asaförsiktig!" Tack för det! Idag fyra penicillintabletter senare är hon redan lite piggare.

Elton och jag var iväg och hämtade en jättefin cykel till Alice igår och överraskade henne med. Nu ska vi kunna cykla en massa här i stan. Det där med att flytta cyklar fram och tillbaka mellan mamma och pappa blir bara jobbigt.


Elton var oerhört uttråkad igår och jag fick väl en 230 000 "Mammaaaa? Vill du spela fotboll? Mamma? Mammaaaaa?". När en är sjuk och den andra bara lite hängig...blir det väldigt tjatigt.
 
 
Kommentar överflödig.
 
Nu ska vi ut och öva på nya cykeln. Alice skällde ut mig sist vi cyklade på den gamla och sa att hon "hatar den fula apcykeln för man får ont i huvudet, benen och snippan!!!" Nya cykeln ska förhoppningsvis vara bättre, haha. Mot Hemmakväll för lördagsgodis!
 
over and out.
 
//Meekatt...

3 kommentarer :

 1. Fina fina MeeKatt så gott vi skall ha det i Los Angeles !!!

  SvaraRadera
 2. Stackars Alice ❤ men viken tur att rätt läkare jobbar där!

  Haha kan nästan se dig framför mig när du springer med hårsprayet och jagar getingar ...

  Tror att vi kommer se dig sitta och prata med Dr Phil i Tv:n....

  Kram

  SvaraRadera
 3. Älskar också folket på Viktoria / Kattegatt. Underbara människor med medkänsla, och känsla flr att det kan göra ont i barnen!

  SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar, då blir jag glad!