söndag 3 september 2017

Ernst, Bikinikroppen & Tvättkaos!

Så var det söndag och möjlighet till sovmorgon. Jag vaknade såklart klockan kvart i sex och var hur pigg som helst. Varför är det alltid så? På vardagarna vill man skjuta sig själv när klockan ringer. När man väl har chansen att sova...vaknar ens inre Ernst till liv och man kan inte vara still. Klockan åtta hade jag redan diskat, planterat blommor i blomlådorna jag skruvade upp igår, tvättat en maskin tvätt och druckit tre koppar kaffe. För en liten stund övervägde jag att springa en runda också men jag kom på att jag är för lat...och sen hade jag lite ont i ryggen...och huvudet. Ni vet alla de där tusen ursäkterna som egentligen handlar om att "igår åt jag för mycket chips och drack för mycket vin så idag är det fett-koma"...

 
Nu är det bara tre dagar tills vi åker till Los Angeles(hjälp!?) och jag laddar för fullt. (Eller njae, men det låter bra va?) Det som ifrån början hette "Vi ska åka på en TRÄNINGSRESA till LA" heter nu "JÄÄÄÄÄVLAR VAD VI SKA SHOPPA!!" och "VI SKA TRÄFFA ELLEN!!!". Något gick fel på vägen. Jag var ju superduktig ett tag med träningen. Sen fick jag problem med ryggen och deppade ihop. Sen kom flytten...och en massa mer deppande och jag slöade till ännu mer. Men jag kämpar på och vi ska jo bo hos värsta "Bikini-Fitness-Galningen" i Los Angeles. Tydligen tror hon att vi ska träna som galningar...äta sjögräs (men ge mig en Big Mac för fan?!) och har jag förstått rätt så är både socker och alkohol totalt uteslutet. Jaja, får väl bara hoppas att hon inte tittar ner i min resväska då. En blick i "hemliga facket" och hon går upp 10 kilo och blir full! ;)
 
Just nu laddar PT-Sandra (som vi ska bo hos) för nästa "bikini competition". Heja henne! Och heja mig och Majsan som visar vårt fulla stöd genom att införskaffa lika snygga bikinis!? Hon kommer va sjukt stolt över oss när vi går bredvid henne på Venice Beach, haha.
 
Vi är nästan där!! En liten sväng på gymmet innan onsdag och lite "brun-utan-sol" bara! 
 
Idag är det fotboll som står på schemat. Elton har träning med LFK i eftermiddag och fram tills dess ska vi träna passningar i trädgården. Klockan är 10 och just nu sitter han och äter köttbullar och makaroner. Så laddar man bäst för en träningsdag enligt honom. Och ja, hellre köttbullar och makaroner än ingenting säger den här morsan.
 
Nu ska jag gå och hänga upp den rosa tvätten. Den var vit när jag stoppade in den men kom ut fisrosa...som en liten överraskning. Jag lär mig aldrig och alla skrattar år mig. Men hey - rosa är ju fint?! Jag är i alla fall grymt stolt över mig själv. Jag kan (nästan) allting själv, haha. Jag har lärt mig grilla utan att det blir kolbitar av allting, koppla in internet och trådlöst nätverk, laga gräsklippare, hyra släp...koppla på det och köra med skiten(!), flytta aptunga möbler, köra bil med automatlåda, baka, borra i betongväggar, jämföra elavtal, laga trasiga stuprör och en massa annat vuxet. Då kan jag fan gå runt i rosa byxor. För sån é jag.
 
over and out.
 
//Meekatt...

4 kommentarer :

 1. Mitt i f****n växer inga hår, som Bengt Sändh & Finn Zetterholm sjöng om.
  Och där är ju ni tjejer, som bekant, alla rosa.
  Så visst kan du gå i rosa byxor. Det matchar ju bra ihop. :D
  Bromsskivebyte idag. Faan va ja hatar å skruva me bilar.
  Men va gör man inte för sin underbara syster.
  Känns som 15-20 öl hade vart trevligare...

  Ha en bra dag, Katten, och ett trevligt "träningsläger".
  Du kan dock omöjligt bli snyggare å sötare än va du redan är.

  Mvh. JanneN (bannad på fb som vanligt, Zzzzz)

  SvaraRadera
 2. You rock girlfriend! XoxoX

  SvaraRadera
 3. För det är sååå billigt att shoppa i LA, haha! Not. Pengarna rinner mellan fingrarna som kvicksand. Typ 500 spänn för frukost för två personer. Men du är kanske rik som ett troll efter Bajeseboken succén, vad vet jag? ;-) Fattar humorn såklart ... men antar att det finns lite allvar bakom? Har du nånsin hängt med en fitnessperson på diet (och dessutom i slutfasen innan tävling)??? Jesus! Håller tummar och tår för att du och Majsan kommer levande hem. Är glad att jag slipper kvarta hos Fitness-Sandra ;-) Men lycka till! Let the force be with you right back. KRAAAM //Malin

  SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar, då blir jag glad!