måndag 11 september 2017

90210-stalkande, Muskler i vila & Mer Gump?

Vi har 35 grader här i Los Angeles, solen skiner och vi har det fantastiskt bra! Men nu börjar jag längta hem till barnen. Vi har två heldagar kvar här och på onsdag kväll åker vi hem. Igår hann vi med en massa. Det känns verkligen som att jag hunnit få ut allt man kan tänka sig ur den här resan. Sandra som vi bor hos tog oss med på lite sightseeing längst kusten och vi började med Manhattan Beach Bl. 

Superfint! 

Fina Manhattan Beach! 

Ute på piren...

Alltså...stränderna här!

Strandpromenaden. Ett hus här hade ju inte gjort ont att äga, haha. 

Jag vet. Löjligt. Men detta är strandhuset är DET strandhuset!! Där de spelade in allas vårt älskade "Beverly Hills - 90210". Dylan var tyvärr inte hemma men jag fick en kram av ena ägaren, haha. Alla tre delägarna var där och pratade med oss en bra stund. De frågade efter min blogg så nu får jag börja skriva på svengelska med, haha. 

Jag fick även ragg utanför 90210-huset! han kan få va min Dylan om jag får flytta in! ;) Han sjöng dessutom för mig och klämde mig på rumpan. Hur romantiskt som helst...

Fina Sandra som vi bor hos. Alltså...jag och Majsan ligger lite efter med träningen här. (Choklad är godare än morötter!)

Fina flaggan! 

Efter Manhattan och mitt stalkande efter Brandon och Dylan körde vi vidare till Venice Beach

Stor kontrast till Manhattan. Svag doft av Marijuana överallt och verkligen ALLA sorters människor. Allt ifrån rika snobbar till uteliggare. Men fantastisk puls, massa musik, dans, artister och konstigheter överallt. HÄR skulle man spenderat en heldag. Nästa gång!

Meekatts foto.
Stranden...som aldrig tar slut. 

Meekatts foto.
Ja, jag tycker allt är coolt som sagt, haha. Baywatch liksom! 

Av någon konstig anledning kände vi inte riktigt att vi passade in här. Folk kollade konstigt på oss när vi flexade utanför gymmet, haha. Förstår inte alls varför. Vi var bara en halv meter kortare, 30 kilo lättare (kilomässigt alltså!) och fem nyanser blekare än alla andra. Men heja oss?! Vi har en massa fina muskler...dock i vila. 

Skateparken nere på stranden. Hur coolt som helst!

Lammkött.

"Kolla Majsan! Amerikaner!!"

Kvällen avslutade vi Santa Monica och på Third Street. Jag var tvungen att åka tillbaka till Bubba Gump-butiken. Älskar alla grejorna där!

Nyshoppad och glad på Santa Monica Pier. Har köpt en MASSA Gump-grejor nu, haha. 

 
Snygga Majsan! 

Finaste vännen! Tänk vad vi får uppleva ihop!!   

Kväll på Third Street!

Nu ska vi ta en dusch, göra oss lite snygga och köra in till Warner Bros Studio Tour och sen är det äntligen dags för ELLENSHOW!! Fatta att vi har VIP-biljetter dit! Hur coolt som helst!

over and out. 

//Meekatt...

4 kommentarer :

  1. Åhhh är så tacksam för att ha dig i mitt liv❤️❤️❤️Du är bara awesome 👏🏻

    SvaraRadera
  2. Så bra ni ser ut att ha det 🙏🏼

    SvaraRadera
  3. Så lycklig du ser ut katten. Vilken resa du är på!! #goals

    SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar, då blir jag glad!