torsdag 13 juli 2017

Skånefrulle, Billig sprit & Mr Vain!

Tack för alla fina kommentarer, mail och sms de senaste dagarna. Ni är fantastiska på att lyfta mig när jag är på botten. Det är tufft nu men jag hänger i och jag vet ju att det finns ett ljus där på andra sidan tunneln. Jag ska bara igenom de här två veckorna och sen är det äntligen dags att flytta in i nya huset i Halmstad. Även om jag egentligen inte vill - så är det ju enda alternativet och då måste jag bara bestämma mig för att det blir bra. Elton räknar ner och är spänd på att få se sitt nya hem och jag försöker samla ihop ett bohag bäst det går. Det är mycket man ska ha...men det viktigaste är ordnat och det är sängar till barnen. Resten löser vi efterhand. 

Måndagen var en riktig skitdag. Tisdagen blev riktigt bra. Elin kom till undsättning och drog med mig på roadtrip och vi skrattade i stort sett hela dagen. (Förutom när vi spelade in musikvideos i bilen till Mr Vain...som kan ses på mitt instagramkonto. Vi var skitbra!)

Jag lämnade Mellbystrand rödgråten och trött i tisdags morse och begav mig mot Malmö. I Glumslöv svängde jag av och köpte frukost: 

"Bulle med bulle" - bästa frullen för själen! 

Sen mötte jag upp Elin och vi gav oss av mot Köpenhamn.

Alltså...skatterna man hittar i hennes bil!? haha 

Och skatterna inne på Bordershopen i Tyskland!? Lite små glas bara. Man får ju träningsvärk...

Sprang på en bloggläsare med familj på båten! Piggar alltid upp med lite läsarkramar! (Obs. kolla knäet igen!? Vad är det där för pose?!)

Jag kom 2:a - heja mig?

Så ja, det blev en toppendag och jag har nu garaget fullt med gott vin. Jag hade lite svårt att köra kundvagnen till slut och bilen gick lite baktungt hem. Men yeyh för billig sprit, roliga utflykter och en full vinkyl. Kan behövas nu när jag flyttar till Halmstad och ska bjuda hem en massa folk på inflyttningsdrink. 

Tack Elin för en härlig dag! Du är fantastisk! "Jag trodde änglarna fanns bara, bara i himmelen. Jag trodde änglarna fanns bara, bara i himmelen. Men det var innan jag mötte dig. Nu har jag en ängel här hos mig."

over and out. 

//Meekatt... 

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Lämna gärna en kommentar, då blir jag glad!