torsdag 1 juni 2017

PT i världsklass, Klamydia & Livet!

I förrgår var jag och Majsan på Mårtens föreläsning i Halmstad. Jag inledde kvällen i riktig "Meekatt-stil" och gjorde bort mig. Vi stod i foajen på Hotell Mårtensson tillsammans med en hög människor och vi såg nog alla lite förvirrade ut. Jag hör att tjejen i receptionen säger något och alla börjar gå upp för en trappa. Jag, Majsan och Kia följer efter och jag säger "Toppen, klamydiatest på våning 2 och alla följer med!". Jag sa dock detta så att ALLA hörde. Konstiga blickar. Jag är van vid det. Det är inte de andra två, haha. Förlåt.

"Life isn't about finding yourself. Life is about creating yourself." Pang. Som en käftsmäll liksom. Och ändå så självklart. Har ni möjlighet att gå och lyssna på Mårten Nylén så gör det! Han är fantastisk. 90 minuter bara försvann som ett kick. Grymt bra talare, rolig, sympatisk, jordnära, klok och dessutom väldigt trevlig att titta på, haha. Man satt ju på första raden och hade bra span. Ni hittar information om hans föreläsningar HÄR. Gå in och boka eller tjata på chefen så att han/hon bjuder in honom till jobbet!

Men ja, det där med att "hitta mig själv" har jag ju tjatat om de senaste åren. Som om jag tänkt att jag en dag ska titta i spegeln och bara "Nämen!? DÄR var du ju!", haha. Jag insåg i höstas att det inte funkar så. Man hittar inte sig själv bara sådär - även om man gör stora förändringar i livet. Man måste veta vart man vill, vem man vill vara och ta steg i rätt riktning. Jag bestämde i höstas att jag ska må BRA när jag fyller 40. Konstigt mål kanske men ibland kommer tiden ifatt en. Mamma blev bara 57 år. Livet pågår ju här och nu. Inte sen. Jag ska va stark, ska trivas med mig själv och mina barn ska va stolta över mig. Tre år kvar och jag är på god väg! Jag är i och för sig ganska klen bitvis (både fysiskt och mentalt, haha) men det är stor skillnad nu mot för ett halvår sedan. Jag gör bättre val och jag har en plan. Så när Mårten inledde med detta citatet var han liksom i hamn.


Efter föreläsningen stannade vi kvar och pratade lite. Han är ju fantastisk där. Tar sig tid att prata med ALLA, tar foto ihop med alla, svarar på en massa frågor och är hur trevlig som helst. Mårtens fru Malin hade skickat med sin bok "Muskler av plysch" till mig och jag kontrade såklart med en bajsbok. Här följer ett par...konstiga bilder, haha.

Dagens boktips! (Nostalgi!)

Kan man få en bättre PT? Eller snyggare?

Här försöker vi hitta en bra pose med benen, haha. Tydligen står jag konstigt, haha.

  Ja, ni ser ju!? Hur står jag? Hade inte Majsan stått bredvid mig hade jag ju vält?!

Nu - en massa kaffe! Note to self: Det funkar inte att vara vaken till halv tre på natten och tro att man ska vara pigg klockan sex. Dock värt det. Så kaffe och sen ska jag ta tag i den där högen med papper som ligger på mitt skrivbord. Luktar det bränt i Mellbystrand så är det bara jag som tagit bokföringen till en ny nivå. Jag hittade nämligen aldrig "revisorn inom mig" när jag letade efter mig själv. Finns det kanske en nyckel till det med Mårten? ;)

over and out.

//Meekatt...

8 kommentarer :

 1. "Ja, ni ser ju!? Hur står jag? Hade inte Majsan stått bredvid mig hade jag ju vält?!" HAHAHAHA, skrattar så jag gråter!! Du är så underbar och rolig! Älskar att du är dig själv i alla lägen!

  Kram Emma

  SvaraRadera
 2. Så jävla snygg! Och byxorna!!! Vilket märke? Måste ha!!!

  SvaraRadera
 3. Tack för tipset, ska hinta chefen om att boka in honom till nästa kickoff! Hoppas du mår lika bra på insidan som du ser ut att göra på utsidan. Då strålar katten!

  Kram Erik

  SvaraRadera
 4. Jag var och lyssnade på honom förra veckan och kan bara hålla med. Varm och bjuder på sig själv och jag sitter med ett leende när jag tänker på det. Det viktiga leendet. rekommenderar alla att gå och lyssna som har möjlihet!!!! /Åsa

  SvaraRadera
 5. Haha, men det är väl självklart varför du står som en ostbåge? Annars hade du ju inte kunnat gnugga höft med Mårten!

  SvaraRadera
 6. Hahaa, så himla kul! Ja, HUR står du, har du kollat in Blondinbella, jag tycker du har hennes standard posé på bilden längst ner ( där du håller på och välter ). Hälsar Anne.

  SvaraRadera
 7. Åh nej, jag missade ju, hade tänkt gå men glömde helt bort det! Hoppas han kommer hit i närheten snart igen.
  Härligt att du är tillbaka iaf :)
  //Sara som gillar att du ska flytta till mina trakter :)

  SvaraRadera
 8. Tack för alla skratt efter föreläsningen :)
  Och lycka till med maran !!

  SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar, då blir jag glad!