torsdag 18 maj 2017

Tack Ica Maxi Mellbystrand!

 ...sommaren och volangerna är räddade, haha. Träning i all ära men med knasiga njurar, ont i ryggen och träningsförbud tänker jag njuta av min vinst i helgen - med gott samvete! För sån é jag!

  
Kan ju till och med bli liiite över till barnen! ;) Handduken kommer de slåss om!  

Och snyggingarna som delade ut vinsten! Som JÄTTEGÄRNA ville va med på bild på bloggen, haha. ;)

Tur att barnen ska gå kvar i skolan här i Mellbystrand så att jag kan fortsätta handla hos bästa gänget på Maxi i Mellbystrand! Alltid glada miner här och det känns som man känner allihop! Men ja, de har ju både jagat rätt på mina barn när jag slarvat bort dem i affären, tagit emot mina konstiga paket i alla år och sett allt konstigt jag handlat sent på kvällarna. Mycket Geisha har det blivit... ;)

Ikväll är det "Vårkonsert" på Eltons dagis. Kanske ska leka supermorsa och ta med hela påsen, haha. "Sitt på handduken Alice och Elton och ät choklad tills ni mår illa!! Mamma har cola och vin med sig också!" På en TORSDAG liksom!?

over and out. 

//Meekatt...

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Lämna gärna en kommentar, då blir jag glad!