onsdag 10 maj 2017

Meekatt goes Mallis!

Jag måste ju berätta om min härliga resa till Mallis och fantastiskt mysiga Viva Cala Mesquida Club! Ett superhärligt hotellområde med en massa pooler, bra restauranger, goda drinkar, ljuvlig utsikt och ett paradis för barnen. Jag åkte med Elin och vi hade 5 jättebra dagar (med undantag av att vi frös som idioter de första två dagarna, haha.) Men är man svensk så är man - då åker man utan varma kläder och förutsätter att det alltid är varmt på Mallis! ;) De goda drinkarna, shoppingen och efterrätterna på buffén hjälpte dock oss att hålla värmen. Jag kan VARMT rekommendera detta hotell och framför allt till er som reser med barn. Mina barn hade ÄLSKAT det! Jag åkte med Tripx.se (som alltid!) och betalade 5100 kronor för resa, boende, all inclusive, transfer och bagage. Och det är ungefär vad jag åt för i buffén i bara efterrätter, haha. Heja mig? Bjuder på lite blandade bilder:

Den klassiska "Titta! Jag flyger!"-bilden! 
 
Vi landade på hotellet precis lagom till lunchen
 
 
Och redan här spårade jag ur lite... 

 
Vuxenpoolen! Lite kallt i vattnet än men vi badade i alla fall. Superhärligt att bara ligga och slöa här!

Me, myself and a blek selfie. 
 
 
Alldeles nedanför hotellet vid strandkanten låg en mysig bar som måste besökas om man är där! Glassdrinkar och godsaker till barnen. San Francisco till mamman! ;)
 
 
Som sagt, barnen hade ÄLSKAT det! Hur mycket som helst för dem! Rutschkanor, spelrum, underhållning, disco och en massa annat kul. Glad och engagerad personal överallt och badvakter vid alla pooler.
 
 
Jättefin strand!! Alldeles utanför hotellet. Första dagen var det dock jeansväder.
 
 
...och "jeansvädret" räddades upp med goda drinkar!
 
 
Efter drinkarna blev jag tydligen badvakt. Sen näckade jag och gjorde bomben i poolen. Fick en liten applåd ifrån baren. Man tackar!
 
 
Ja, vi åt typ hela tiden. BÄSTA frukosten!
 
 
Självklart fick man Cava till frullen!
 
 
Bra utsikt från gymmet! Och ja, det besöktes regelbundet för att rädda upp alla efterrätter, haha.
 
 
När det var sämre väder passade vi på att shoppa! Katt med hatt! Alla dessa bra saker man köper på semestern...som man bara använder på semestern, haha. Men jag ska trotsa Halmstad och gå med hatt i sommar! 
 
 
Extra lyxigt med all inclusive där man inte bara har buffé utan sitter och beställer ifrån en meny. Supergod mat! 
 
 
Här tror vi att vi är apsnygga, haha. 
 
 
Mer efterrätt. Massor. Inte sån där sötsliskig utan god! Jättegod!
 
 
Majsan höll koll på mig på facebook så det var bara att snöra på löparskorna på morgonen och ge mig ut, haha. Att JAG skulle jogga på Mallis...trodde jag aldrig men det var riktigt härligt! 
 
 
Tre dagar med blå himmel och strålande sol! Underbart!
 
 
Och då pressade vi som om vi aldrig skulle se sol igen, haha. 
 
 
Den här arbetade jag på när Elin stod och packade in väskorna i taxin, haha. En SISTA efterrätt innan hemfärd!
 
 Hit åker vi SNART igen! Och då med barnen!

 
Så här fint bodde vi! Med egen balle och allt! 

För mer bilder och annat trams så hittar ni även mig på Facebook HÄR och på Instagram som Meekatt...såklart. Och är nu sugna på att spana in resan så klicka in er på Tripx HÄR. Bästa resebolaget både pris- och servicemässigt!

over and out. 

//Meekatt...

#ingetsponsratinlägg #barasånivet

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Lämna gärna en kommentar, då blir jag glad!