måndag 8 maj 2017

Meekatt goes Biggest Loser!

Tack för alla glada hälsningar här på bloggen och på Facebook! Ni är fantastiska! Hade ett svagt ögonblick i torsdags när jag satte mig i bilen på väg hem från Kastrup och min resa från Mallis. Barnen var hos sin pappa och jag insåg plötsligt att jag skulle hem till ett tomt hus. Det var liksom ingen som brydde sig om och när jag kom hem. Alltså...det är klart att det finns folk som bryr sig...men emellanåt kommer det käftsmällar och man inser hur ensam man blir när familjen splittras. Så jag deppade ihop lite. Sen skrev jag ett "Hej Sverige!" på bloggens Facebooksida och fick en MASSA "Välkommen hem!!" ifrån alla er underbara läsare. Det blippade i mobilen hela kvällen med glada tillrop och jag insåg hur lyckligt lottad jag faktiskt är som får så mycket kärlek tillbaka av er när jag behöver det som mest. Så tack! ♥

I vanlig ordning har ju folk en massa åsikter men jag lovar att det rinner bara av mig. Jag mår bättre än jag gjort på väldigt länge och tänker inte låta någon annans tråkiga inställning smitta av sig på mig. Jag och barnen är supertaggade på flytten och efter alla fina "välkommen-hälsningar" ifrån Halmstadbor känns det toppen att vi snart kan landa och vara "hemma" på fina söder! 

Idag skulle jag egentligen till Oslo men planerna ändrades i sista stund och jag åker eventuellt en sväng på onsdag istället. Jag passade istället på att åka inom gänget på mitt gamla kontor i Laholm och käkade frukost med dem. Bästa gänget - saknar dem jättemycket emellanåt! Alltid en massa skratt i Annabellehuset. Sen har jag och min vän Majsan smitt planer inför framtiden och filat på våra projekt. Ett jobbprojekt och ett "kroppsprojekt", haha. Vi ska ju springa tjejmilen i New York nästa år (skjut mig, haha) och träningen är i full gång. Heja oss. Att jag ens kan springa 50 meter är förvånande för mig och trots att en mil känns APLÅNGT så kommer vi såklart fixa det galant. (Vin i vattenflaskan och tårta i mål som en sporre!?) We. Can. Do. It.


Den 30 maj kommer Mårten Nylén till Halmstad. Ni vet han den där grymma PT:n som vi sett i Biggest Loser och Ninja Warrior. Nu är han på föreläsningsturné i ämnet "Nyckeln till resultat" och hit ska jag och Majsan och hitta grym motivation.

http://www.tickster.com/sv/events/j95l7anbd1j7p0y/2017-05-30/marten-nylen-nyckeln-till-resultat-halmstad

Vi har ju ett helt år kvar tills vi ska klara av milen så detta blir en kanonbra start för oss. (Jag ska försöka att uppföra mig och inte smygäta Geisha hela föreläsningen.) Är du sugen på att hänga på i Halmstad så hittar du biljetter HÄR. Blir vi ett gäng kan vi ju gå vidare till Foxen efteråt och ta ett glas vin! Det behöver vi inte berätta för Mårten dock. Vi kan säga att vi tar trappträning på Galgberget. Jag är lite rädd att han ska se i mina ögon hur lat jag är och börja "biggest-looser-hetsa" mig tills jag spyr i en papperskorg. Jag är både livrädd och lite starstrucked på samma gång.

Mårtens briljanta fru Malin som skrivit boken "Muskler av plysch" - sagan om den korvälskande leksaksflodhästen som ville bli kändis-PT! (ÄLSKAR titeln, haha) är också på plats med sin bok så YEYH vilken kväll! Hoppas vi ses där?

Nu - soffhäng och mys med någon jag tycker om!

over and out. 

//Meekatt...

4 kommentarer :

 1. Åh! Jag ska köpa biljett och hänga på! Ses gärna på ett glas vin efteråt! Jäklar vad starstruck JAG kommer vara!! Men då är det ju på DIG, hahaha!

  Kram Emma

  SvaraRadera
 2. Då ses vi i Halmstad och Foxen låter ju superkul att haka på till ;)
  Ses 30 maj !!!
  Mårten

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha! Vi ses den 30:e! Foxen it is!

   Radera
 3. Jag funderar på, om du inte kunde tipsa oss lite större kvinnor om träningskläder som håller saker på plats. För här skulle du kunna va en förebild... ser på dina bilder att vikten din har gått ner, vet ju dock ej om det beror på nedstämdhet lr träning eller bägge två.
  I övrigt om man jämför övr bloggar så är det smala pt:n utan barn eller med hypersnälla barn som ger tips, de där som inte vet hur det känns att jogga med en mage som leker hela havet stormar....
  Men du är normal, du är mor, du har mkt i livet, du har gått igenom tuffa perioder, du är du, en människa, ingen super maskin.Och du gillar kakor. :)
  Och jag svamlar, men har du tips på bra joggingskläder så tipsa gärna! :D

  SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar, då blir jag glad!