måndag 29 maj 2017

Måndags, Biss & Kajs & Dödshoppet?

Då var det måndag igen och Alice är lämnad i skolan. Vår lille målvakt har ledigt idag och sitter i soffan och kollar nyheterna på TV4. Jag föreslog barnkanalen och "Biss & Kajs" men fick svaret "Men mamma - om man inte tittar på Nyheterna så vet man ju inte vad som händer i världen!" Där ser man vem som är mest mogen i vår familj...fan.
 

Snart är Majsan här och vi ska packa tavlor och se till att alla leveranser kommer iväg IDAG! En sväng till Ikea för inköp av ramar ska också hinnas med och förhoppningsvis en och annan minut för skrivande. Håller på med ett nytt manus nu som känns så jäkla bra och viktigt och jag bara längtar efter skrivtid. Den här veckan är Freddy i Norge, nästa vecka är det kaos med födelsedagar, begravning, två barnkalas och ett vuxenkalas och en massa annat men SEN - sen ska jag låsa in mig på ett hotellrum i Göteborg och få klart det där manuset. Mitt bokförlag i Norge väntar på en uppföljare och det hoppas jag ju att även ni gör här på hemmaplan!

Igår vågade Alice hoppa ifrån 5 meters höjd i Glänninge Sjö. Sjukt stolt unge. Livrädd mamma som är helt säker på att det ska ligga en massa skit i sjön och att man ska dö när man hoppar. Som cyklar, spjut, bilar...och lik...typ. Nej, jag har inte alls katastroftankar, haha. Det är just därför jag hellre kollar på "Biss och Kajs" än Nyheterna på morgonen. Jaja, jag lovade i alla fall Alice att vi skulle åka tillbaka till Glänninge i eftermiddag om det blev sol och i ett MYCKET svagt (trött och koffeinfritt) ögonblick råkade jag lova att även jag skulle hoppa. Dock ifrån en lägre platå. Gode gud - please save me. Regn hela dagen tack!

 

Nu - kontoret! Ha en fin dag!

over and out. 

//Meekatt...

2 kommentarer :

 1. vilken energi du har fått.. härligt att läsa efter de du gått igen.. <3 sen kommer det jobbiga perioder så är det bara.. maj har varit sådan för mig och är... en dag i taget och andas... de är mitt mantra.. :)
  kram på dig

  SvaraRadera
 2. Hej och tack för alla underbara texter!
  Jag undrar var du hittar alla roliga bilder!? Jag skulle gärna vilja ha tips på var man hittar liknande som är okej att lägga ut (upphovsrätt och sånt). Kram!
  /Bonden i blått

  SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar, då blir jag glad!