fredag 14 april 2017

Uppvaknande, Jesus & Golf!

Långfredag inleddes med en rejäl smäll i pannan när jag satte mig upp i våningssängen. Glad Jävla Påsk! Jag vet - jag borde snart lära mig att sova i egen säng. Jag är ju trots allt 37 år gammal. Och jag gnäller på Alice som är 9... Men man vaknar snabbt och det är ju positivt? 

Igår firade jag och barnen Påsk tillsammans med våra goda vänner Kenta och Agneta. Vi åt en massa gott, spelade bowling i Markaryd och åt sedan ännu mer. Det är ju typ så man firar Påsk. Mat...och godis. Tack Jesus. 

Vuxna mot barn...blir ju jäkligt orättvist när barnen har väggar på sidorna!? /Dålig förlorare

Stolt vinnare! ♥ 

På kvällen lämnade jag barnen hos sin pappa och det blir ännu en högtid utan dem. Men vi hade ju en jättebra dag igår och jag vet att de får en mysig Påskafton med pappa, farmor och faster. Igår körde vi förbi en lägenhet i stan som vi förhoppningsvis kan få och satte oss utanför en stund och kände in läget. Barnen sa "ÅÅÅÅÅÅÅH!!!" så nu håller vi alla tummar! Kan bli alldeles fantastiskt bra och mysigt! ♥

Nu laddar jag för Grönt Kort-utbildning i Halmstad. Idag och imorgon ska jag förnedras i grupp och förhoppningsvis ska detta leda till att jag snart blir klar, haha. Heja mig?


Pikétröja och keps. Det är allt man behöver för att passa in, haha. Jag ska även försöka att vara tyst och inte säga för många dumma saker. Meekattbilen gör kanske att det är svårt att vara anonym men jag har snart gett upp det. ;)

Jag har en ny krönika ute i Hallandsposten och den kan ni läsa HÄR eller klicka på bilden nedan!


Ha en fin dag! 

over and out.

//Meekatt...

1 kommentar :

  1. Söt unge:) jag bowlar alltid bäst berusad dont know why haha.

    Idag är det tips på en kanon bra inredningsbutik på bloggen!

    Ha en fin ny vecka:)

    LOVE Maria på Inredningsvis

    SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar, då blir jag glad!