måndag 10 april 2017

Mer Skechers åt folket!
Nej, detta är inget sponsrat inlägg. Jag älskar helt enkelt Skechers skor och jag älskar personalen i Skechersbutiken i Halmstad. Därför tipsar jag er återigen. Sen jag hittade den här butiken har jag ALDRIG haft ont i fötterna och jag har alltid haft jätteproblem med att hitta skor till mina konstiga fötter. Jag vet inte hur många gånger mamma och jag bråkat i skoaffärer under min uppväxt för att "allt gör ont". Nu bor både jag och barnen i våra Skechers och Elton sover ju till och med i sina emellanåt, haha. Så sköna är de med sitt memoryfoam. Har ni inte provat dem så gå in i en butik och prova ett par. Ni kommer älska dem!

Jag har ju...såhär 37 år senare...kommit igång med träningen och det går över förväntan. Heja kroppen! Massor med promenader, cykling och jogging...i slowmotion...typ. Men ändå! Och efteråt belönar jag mig med choklad och vin. Heja mig? I helgen köpte jag ett par löparskor. Löparskor! Jag!? Fatta grejen, haha. Maibritt och jag har satt upp ett (galet!) mål och nästa år ska vi springa tjejmilen i New York. Jag kommer med stor sannolikhet krypa fram...och spy...men vi ska ta oss runt! Så det viktigaste är nu inhandlat - en bra sport-bh och supersköna skor! We can do it! 


 
Memoryfoam och supersköna!

Just nu har de en jättebra kampanj i butiken på Brogatan i Halmstad där du får 2:a paret för HALVA priset så ta med ungarna och köp vårskor! Eller unna dig själv två par...som jag gjorde! ;) 

over and out. 

//Meekatt...

3 kommentarer :

 1. Camilla Ågervall " Sockerpullan"10 april 2017 12:11

  Jättesnygga o säkert supersköna med 👌 Älskar detta märke och personalen här e supertrevliga VARJE gång 😋... hur ser d andra paret ut som du köpte? 😉...

  SvaraRadera
 2. Malin med töserna10 april 2017 21:37

  Yay, tjejmilen i NY är en ashäftig upplevelse! Ni kommer ha svinkul och det är ju en underbar stad att vistas i också 😁 Du har lång tid på dig att träna till loppet och du fixar det galant. Garanterat!

  Malin

  SvaraRadera
 3. Jag var 31 när jag sprang min första km. Efter några månaders nötande älskade jag det. Nu, sex år senare är jag beroende. Bästa som finns när man behöver rensa hjärnan. Oavsett tempo eller sträcka. Lycka till!!!

  SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar, då blir jag glad!