måndag 10 april 2017

Måndagsfeeling, Träningsvärk & Bajsboken!

Mardrömmen som ägde rum i Stockholm i fredags lägger en dimma över allting, men man måste fortsätta leva och njuta av det som är bra i livet. Stannar världen upp i skräck...vinner idioterna. Och det kan vi inte tillåta. Hjärtat blöder för de drabbade och deras anhöriga. För de som upplevde skräcken. Jag kan inte ens föreställa mig. Det är en konstig värld vi lever i och för varje dag blir det svårare att förklara för barnen hur världen fungerar. Varför gör man så mamma? Är det krig? Kan det hända här? 

Så man försöker svara på de där frågorna... "Man gör så för att man har en sjukdom och inte riktigt kan skilja på rätt och fel. Den människan borde fått bo på ett sjukhus och få medicin som gjort honom snäll. Det är INTE krig i Sverige men hemska saker kan hända i alla fall. Vi ska inte va rädda, livet blir så svårt att leva då. Man kan trilla i en trappa och slå sig fördärvad, man kan krocka med bilen och hemska saker kan ju hända...men vi kan inte gå och va rädda för saker. Vi måste ju leva. Och ha roligt. Och längta efter saker. Men vi påminns om att vara rädda om varandra. Att kramas mer och säga snälla saker. Det är viktigt." Men det största kriget i vår vardag är trots allt Alice duschvägran. Livet. Vardagen. Var rädda om varandra. Varje dag. ♥

I fredags var jag hemma hos Tessan på vin- och spakväll. Bästa kvällen på evigheter! Gott bubbel, god mat, vin och utespa till sent på kvällen. Ljuvligt! Tack Tessan! I lördags firade jag min syster som fyllde 20 år. TJUGO! Fatta att jag kunde varit hennes mamma, haha. Tur jag inte är det dock, då hade vi inte kunnat festa ihop på samma sätt, haha.

 ♥

Det känns lite konstigt att komma helt ensam på de där tillställningarna. Sånt vi alltid gjorde som familj. Nu...var det pappahelg och jag körde själv till Malmö. Livet förändras och hela tiden uppkommer nya situationer som man inte tänkt på. Det blir väldigt ensamt emellanåt. Men vi hade kul, fyra av fem syskon var samlade, Jack sålde majblommor, vi spelade fotboll, käkade en massa gott och sprutade ner oss med Annas nya fina parfym, haha. Jag lämnade kalaset med ny majblomma, ett stort blåmärke på smalbenet efter en spark under fotbollsmatchen och doftandes som en snygg 20-åring! Heja mig! ;)

 
Ja, jag är dubbelt så gammal nästan. Nästa gång ska jag ändå följa med till Hipp! ;)

"Baesjeboken" har nu blivit pocket i Norge och det är fantastiskt! Heja bajsboken och de norska mammorna som älskar den! Jag får massor med glada tillrop i sociala medier och på mailen! Jag är SÅ stolt över den! 

 

Nu ska jag försöka ta mig in på kontoret trots världens träningsvärk. Trappträningen på Galgberget igår tog död på min kropp! Djävulen måste ha uppfunnit de där övningarna...

 over and out.

//Meekatt... 

1 kommentar :

Lämna gärna en kommentar, då blir jag glad!