tisdag 28 mars 2017

Skechers, Dansande äggstockar & Amningshjälpen!

Jag gick till Skechersbutiken här i Halmstad på lunchen för att tanka lite kärlek och köpa nya golfskor. Köpte med mig en tårta och stegade in och i vanlig ordning möts man av världens mysigaste personal. Man behöver inte gå till psykologen när man har Maibritt och Johanna på Skechers. Här löser man alla problem i grupp - med socker och snygga skor som medicin. 


Idag blev det en bonus för mammahjärtat. En alldeles nykläckt liten bebis kom på besök och jag fick sitta där och gosa med den! Lycko mig. 4 morsor i samma rum varav tre med "stora barn". Kan ni tänka er alla konstiga ljud som kom fram ur våra munnar? Som om vi alla förvandlats till aliens med skitskumma ljud...som vi alla trodde skulle locka den lille nykomlingen till att le och sova. 3-åriga idioter lät vi som...


Äggstockarna dansar lambada i kroppen när man får en ny liten människa i famnen och mjölken rinner till direkt, haha. Jag lämnade mina absolut bästa tips: Drick öl och bubbel i duschen (samtidigt som du gråter) så rinner mjölken till så in i helvete, lägg en dildo/alternativt annan vibrator i vagnen för lagom sövande "skak-känsla" och låt gärna mig amma! Tadaaa - en supermorsa to the rescue. Fast den där coola mamman verkade ha full koll på mammarollen och vi bestämde att vi istället skulle ha Tårt- & Bebisdate varje tisdag framöver. Veckans numera viktigaste möte!

Nu ska jag ta tag i lite sälj, skriva en krönika och fortsätta jaga lägenhet. Ikväll ska jag försöka fuska till mig lite kramar med Alice och Elton...innan hjärtat går i bitar totalt av längtan...

over and out. 

//Meekatt...


Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Lämna gärna en kommentar, då blir jag glad!