onsdag 22 mars 2017

It is ok...


Dagens visdomsord. 

over and out.

//Meekatt...

1 kommentar :

  1. Shit Meekatt nu har du gjort det igen, fått mig att tokböla. Men det är bra för att jag tror att jag behöver det men det gör ont.
    Du skriver så bra, känner så igen mig i dina texter med barn, ev man och allt annat. Fortsätt skriva men bara om du orkar. Min mamma gick bort i cancer när mitt andra barn var några månader och jag var gravid med det tredje. Nu när jag läser dina sista inlägg undrar jag om det inte är på väg i kapp mig nu 6 år senare, nu bryter jag ihop igen för att jag inser att jag inte kommer ihåg vilken dag hon dog men det var nu i början av april i alla fall. Shit vad livet är konstigt och jobbigt ibland. Kram

    SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar, då blir jag glad!